Meillä on vain yksi tehtävä

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Meillä on vain yksi tehtävä

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Slider

Medilaser Oy

Medilaser Oy on Suomen suurin vaativaan silmäkirurgiaan keskittynyt yksityinen klinikkaketju. Erikoisalaamme ovat nykyaikaiset taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Espoossa ja Tampereella. Viimeisten lähes 20 vuoden aikana kokeneet silmäkirurgimme ovat auttaneet kymmeniä tuhansia asiakkaita pääsemään eroon silmä- ja piilolaseista ja nauttimaan elämästä ilman silmälaseja.

Medilaser on 100% suomalainen yritys.
Tuotamme kotimaisia palveluita ja työllistämme ammattilaisia Suomessa.

 

Yhdistämällä osaamisemme tuomme suomalaisten palvelukseen vahvan, täysin kotimaisen toimijan, joka tarjoaa laadukasta diagnostiikkaa ja hoitoa kaikkiin silmien terveyteen ja näkemiseen liittyviin tarpeisiin. Yhteistyössä pääsemme laajaa palveluverkostoamme hyväksikäyttäen kattavammin palvelemaan sekä yksityisen että julkisen terveydenhuollon asiakkaita.

Medilaser toimii Espoossa ja Tampereella.

Tarjoamamme palvelut vaihtelevat jonkin verran eri klinikoilla. Katso oman klinikkasi palvelut ja varaa käyntiaika, joko soittamalla tai yhteydenottolomakkeella.

Katso toimipisteemme

Historia

Medilaserin toiminta alkoi vuonna 1998 Oulussa. Ensimmäinen varsinainen klinikka avattiin Kuopioon, josta toiminta laajeni aluksi Tampereelle, Jyväskylään ja Lahteen.

Lue lisää historiastamme

Laskutusosoite

Verkkolaskut

OVT: 003714933784
Operaattori: Pagero
Välittäjän tunnus: 003723609900

 

Paperiset ostolaskut

Silmäasema Sairaala Oy
003723609900
PL 7245
02066 DOCUSCAN

 

Y-tunnus

1493378-4