Meillä on vain yksi tehtävä

Olemme silmäkirurgiaan erikoistunut silmäsairaala. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Meillä on vain yksi tehtävä

Olemme silmäkirurgiaan erikoistunut silmäsairaala Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Slider

Medilaser Oy

Medilaser Oy on vaativaan silmäkirurgiaan keskittynyt silmäsairaala. Erikoisalaamme ovat nykyaikaiset taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Toimipisteemme on Espoossa Isossa Omenassa. Viimeisten lähes 20 vuoden aikana kokeneet silmäkirurgimme ovat auttaneet kymmeniä tuhansia asiakkaita pääsemään eroon silmä- ja piilolaseista ja nauttimaan elämästä ilman silmälaseja.

Medilaser on 100% suomalainen yritys.
Tuotamme kotimaisia palveluita ja työllistämme ammattilaisia Suomessa.

Kaksi suomen suurinta silmäkirurgian asiantuntijaa – Silmäasema ja Medilaser yhdistyivät.

Teemme Medilaserissa ja Silmäasemalla tiivistä optikkoliikkeissä ja silmäsairaaloissa. Palvelemme nyt entistä laajemmin näkemisen ja silmäterveyden asiakkaita 16 silmäsairaalassa ja 140 optikkoliikkeessä.

Leikkaamme vuosittain yli 25 000 silmäleikkausta ja meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä leikkausasiakasta.

Medilaser toimii Espoossa

Varaa aika, joko verkkoajanvarauksesta, soittamalla tai yhteydenottolomakkeella.

Varaa aika

Historia

Medilaserin toiminta alkoi vuonna 1998 Oulussa. Ensimmäinen varsinainen klinikka avattiin Kuopioon, josta toiminta laajeni aluksi Tampereelle, Jyväskylään ja Lahteen.

Lue lisää historiastamme

Laskutusosoite

Verkkolaskut

OVT: 003714933784
Operaattori: Pagero
Välittäjän tunnus: 003723609900

 

Paperiset ostolaskut

Silmäasema Sairaala Oy
003723609900
PL 7245
02066 DOCUSCAN

 

Y-tunnus

1493378-4

Medilaserin potilasasiamiehenä toimii Johanna Yliräisänen. 

Potilasasiamiehen tehtävänä on potilaslain mukaan antaa tietoa potilaan oikeuksista ja toimia potilaan oikeuksien edistämiseksi ja toteuttamiseksi. Potilasasiamies ohjaa ja neuvoo potilaita ja heidän omaisiaan hoitoon ja kohteluun liittyvissä asioissa.

Potilasasiamies neuvoo ja tarvittaessa auttaa muistutuksen tai kantelun sekä Potilasvakuutuskeskukselle tehtävän potilasvahinkoilmoituksen tekemisessä. Potilasasiamiehen tehtävien luonne on neuvoa-antava. Potilasasiamies ei ota kantaa potilaan lääketieteellisiin hoitopäätöksiin tai onko hoidossa tapahtunut hoitovahinko.

Potilasasiamiehen tavoittaa maanantaista keskiviikkoon klo 9–15 numerosta 046 920 3534 tai sähköpostitse osoitteesta potilasasiamies@coronaria.fi.

Jos olet tyytymätön Medilaserin toimintayksiköissä saamaasi hoitoon tai kohteluun, sinulla on oikeus tehdä muistutus hoitavaan toimintayksikköön. Muistutuksen voi tehdä tältä sivulta ladattavalla lomakkeella tai vapaamuotoisena kirjeenä, josta ilmenee että kyseessä on muistutus. Muistutuksen voi tehdä erityisestä syystä myös suullisesti, jolloin muistutus kirjataan asianmukaisesti. Muistutuslomakkeita saa toimintayksiköistä tai sen voi täyttää ja tulostaa tästä. Lomake lähetetään  Medilaserin ja Silmäaseman potilasasiamiehelle, joka toimittaa muistutuksen edelleen hoitavan toimintayksikön vastuuhenkilölle. Muistutukseen annetaan vastaus kirjallisena. Tarvittaessa voit pyytää apua potilasasiamieheltä.