Varaa aika

Voit varata ajan taittovirheleikkauksen maksuttomaan hoitoarvioon, taittovirheleikkauksen esitutkimukseen, leikkauksen jälkeisiin kontrolleihin tai silmälääkärin vastaanotolle. 

  • soittamalla asiakaspalveluumme 020 780 6204 arkisin klo 9-16
  • sähköpostilla asiakaspalvelu@medilaser.fi
  • laittamalla yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Varaa aika

Jätä yhteystietosi, niin asiakaspalvelumme on yhteydessä sinuun joko sähköpostilla tai puhelimitse mahdollisimman pian.

Huomioi että, ajanvaraus on sitova vasta sen jälkeen, kun olet saanut vahvistuksen asiakaspalvelustamme joko puhelimella tai sähköpostilla.

Omat tiedot


Asiakaspalvelunumero

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa silmäleikkauksiin liittyvissä kysymyksissä.

020 780 6204

Huomioithan seuraavat asiat ennen ajan varaamista:

  • Varaudu siihen, että esitutkimuksessa käytetään tarvittaessa mustuaista laajentavia tippoja, jotka estävät autolla ajon ja heikentävät lukunäköä tutkimuksen jälkeen.
  • Esitutkimusta ei tehdä raskauden tai imetyksen aikana.
  • Piilolinssien käytöstä tulee pitää viikon tauko ennen esitutkimusta.

Yksityisvastaanottojen peruutukset tehdään puhelimitse 020 780 6204 (arkisin klo 9-16.00) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@medilaser.fi viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. 

Peruuttamattomasta ajasta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 €, sekä toimenpiteeseen valmiiksi tilatut materiaalikulut.

Kuopiossa, Seinäjoella, Turussa ja Jyväskylässä palvelemme Silmäaseman tiloissa. Porissa, Lahdessa ja Hämeenlinnassa toimintamme yhdistyy Silmäaseman Silmäsairaalan kanssa tammikuussa 2021. Tutustu Silmäasemaan: www.silmaasema.fi ja varaa aika optikolle tai silmälääkärille tästä tai soittamalla 010 190 200.