Varaa aika

Verkkoajanvarauksestamme voit varata ajan maksuttomaan hoitoarvioon tai esitutkimukseen. Hoitoarvio ja esitutkimus koskevat taittovirheleikkauksia.

1. Valitse sinulle parhaiten sopiva Medilaser-klinikan paikkakunta.

2. Valitse ajanvarauskalenterista:

30 min aika maksuttomaan puhelimessa tehtävään hoitoarvioon

tai

60 min aika esitutkimukseen. Esitutkimuksen tarjoushinta 19 € (norm. 120€) sis. toimistomaksun. Tarjous voimassa 31.10.2020 saakka.

3. Täytäthän kaikki henkilötietokentät huolellisesti.

4. Huomaathan kirjoittaa toimivan sähköpostiosoitteesi, jotta voit vastaanottaa ajanvarausvahvistuksen sähköpostitse. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

5. Yksityisvastaanottojen peruutukset puhelimitse 020 780 6204 (arkisin klo 9-16.00) tai sähköpostilla (asiakaspalvelu@medilaser.fi) viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. Peruuttamattomasta ajasta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 €, sekä toimenpiteeseen valmiiksi tilatut materiaalikulut.

Mikäli et löydä sopivaa aikaa tai haluat varata ajan kaihiesitutkimukseen, jälkikontrolliin, lääkärille tai muuhun palveluumme, voit varata ajan chatin kautta tai puhelimitse soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 020 780 6204. 

Kuopiossa, Seinäjoella, Turussa ja Jyväskylässä palvelemme 1.7.2020 alkaen Silmäaseman tiloissa. Lue lisää tästä.

Huomioithan seuraavat asiat ennen ajan varaamista:

  • Varaudu siihen, että esitutkimuksessa käytetään tarvittaessa mustuaista laajentavia tippoja, jotka estävät autolla ajon ja heikentävät lukunäköä tutkimuksen jälkeen.
  • Esitutkimusta ei tehdä raskauden tai imetyksen aikana.
  • Piilolinssien käytöstä tulee pitää viikon tauko ennen esitutkimusta.

Aloita ajanvaraus tästä valitsemalla paikkakunta.