Varaa aika

Medilaserin verkkoajanvarauksen kautta voit varata ja muokata vastaanottoaikaa.

  • Aloita varaus valitsemalla palvelu.
  • Täytäthän tietosi huolellisesti. Saat varauksesta vahvistuksen  tekstiviestillä. Vahvistusviestin lähettäjä on Silmäasema. Lähetämme myös varausvahvituksen ja valmistautumisohjeet annettuun sähköpostiosoitteeseen.
  • Siirräthän aikaasi, jos sinulla on flunssaoireita tai olet edeltävän 14 vrk:n aikana palannut ulkomailta tai altistunut koronavirukselle.
  • Jos haluat varata aikaa silmäleikkaukseen tai silmänterveyteen liittyviin erikoispalveluihin mm. tutkimuksiin, soita asiakaspalveluumme 020 780 6204.

Suosittelemme asiakkaillemme suojamaskin käyttöä. 

Ajanvaraus

Huomioithan seuraavat asiat ennen ajan varaamista:

  • Varaudu siihen, että esitutkimuksessa käytetään tarvittaessa mustuaista laajentavia tippoja, jotka estävät autolla ajon ja heikentävät lukunäköä tutkimuksen jälkeen.
  • Esitutkimusta ei tehdä raskauden tai imetyksen aikana.
  • Piilolinssien käytöstä tulee pitää viikon tauko ennen esitutkimusta.
  • Taittovirheleikkauksen maksuton hoitoarvio tehdään puhelimitse. Silmäkirurgiaan erikoistunut optikko soittaa sinulle varattuna aikana.

Yksityisvastaanottojen peruutukset tehdään puhelimitse 020 780 6204 (arkisin klo 9 – 15.00) tai sähköpostilla asiakaspalvelu@medilaser.fi viimeistään 24 h ennen vastaanottoa. 

Peruuttamattomasta ajasta tai myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 €, sekä toimenpiteeseen valmiiksi tilatut materiaalikulut.

 

Kuopiossa, Seinäjoella, Turussa ja Jyväskylässä palvelemme Silmäaseman tiloissa. Porissa, Lahdessa ja Hämeenlinnassa toimintamme yhdistyi Silmäaseman Silmäsairaalan kanssa tammikuussa 2021. Tutustu Silmäasemaan: www.silmaasema.fi ja varaa aika optikolle tai silmälääkärille tästä tai soittamalla 010 190 200.

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin silmäkirurgiaan erikoistuneet optikkomme kertovat mielellään lisää juuri sinulle

soveltuvasta leikkauksesta ja leikkaustakuustamme.

Lähetä sähköpostia


Asiakaspalvelunumero

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa silmäleikkauksiin liittyvissä kysymyksissä.

020 780 6204