Ajankohtaista tietoa silmäleikkauksista

Ajankohtaista

Maksuttomat luomileikkaus-arviot ja -infot klinikoillamme

Yläluomileikkaus monesti mielletään ilmeen piristämiseksi tehtäväksi plastiikkakirurgiseksi toimenpiteeksi. Yläluomileikkaus on kuitenkin paljon muutakin. Iän myötä silmäluomien … Jatka lukemista "Maksuttomat luomileikkaus-arviot ja -infot klinikoillamme"

Lue lisää

Syksyn tapahtumia klinikoillamme.

Järjestämme klinikoillamme maksuttomia, matalan kynnyksen tapahtumia, joihin voit tulla keskustelemaan silmäleikkausta koskevista ajatuksistasi, huolistasi ja toiveistasi. … Jatka lukemista "Syksyn tapahtumia klinikoillamme."

Lue lisää

SMILE-laserleikkaus nyt myös Kuopiossa ja Seinäjoella

SMILE-laserleikkaus on nyt saatavilla myös Kuopion ja Seinäjoen klinikoillamme. SMILE-laserleikkaus on silmille hellävaraisin leikkausmenetelmä, sillä toimenpiteessä … Jatka lukemista "SMILE-laserleikkaus nyt myös Kuopiossa ja Seinäjoella"

Lue lisää

Haaveiletko elämästä ilman silmälaseja? Katso, millainen laserleikkaus sopii sinulle.

Näönkorjausleikkauksella elämänlaatu uuteen nousuun? Silmäleikkaus voidaan tehdä usealla eri tavalla. Samalla on mahdollista päästä eroon silmälaseista … Jatka lukemista "Haaveiletko elämästä ilman silmälaseja? Katso, millainen laserleikkaus sopii sinulle."

Lue lisää

Kirkkaasti kesään – ilman laseja! Laserleikkaukset nyt tarjoushinnoin.

Miltä tuntuisi ajatus kesästä ilman näkemisen rajoitteita – mökkisauna ilman huurustuvia silmälaseja, ei kesäsateen pisaroita linsseissä? … Jatka lukemista "Kirkkaasti kesään – ilman laseja! Laserleikkaukset nyt tarjoushinnoin."

Lue lisää

Laserleikkaus edullisemmin – varaa aikasi heti

Medilaserilta saat nyt silmien laserleikkauksen edulliseen tarjoushintaan sekä leikkauksen esitutkimuksen veloituksetta.

Lue lisää

Uusimmat artikkelit

Laserleikkauksen etujen Top 3 – aktiivista hyötyä joka päivä.

Tuskailetko silmälasien kanssa päivittäin ja oletko jo pitkään miettinyt silmäleikkaukseen menemistä? Laserleikkaus on helppo ja pitkäikäinen … Jatka lukemista "Laserleikkauksen etujen Top 3 – aktiivista hyötyä joka päivä."

Lue lisää

Optikko, sairaanhoitaja, lääkäri? Silmäleikkauksen ammattilaiset tutuksi.

Ajatus silmäleikkauksesta voi pelottaa. Tämän vuoksi on hyvä raottaa verhoa silmäleikkausklinikalle ja tutustua henkilökuntaan. Minkälaiset silmäterveyden … Jatka lukemista "Optikko, sairaanhoitaja, lääkäri? Silmäleikkauksen ammattilaiset tutuksi."

Lue lisää

Kaihileikkaus, onko siitä oikeasti mitään hyötyä?

Kaihi on silmäsairaus, jota ei kannata kumarrella. Harmaakaihin ainoa hoitomuoto on leikkaus. Harmaakaihileikkaukset ovat maailman yleisimpien … Jatka lukemista "Kaihileikkaus, onko siitä oikeasti mitään hyötyä?"

Lue lisää

Haittaako huono näkö ikävästi vapaa-aikaa? Älä anna näön pilata kulttuuririentoja

Ikänäkö tulee meille kaikille, mutta onko sille mitään tehtävissä? Onneksi on. Linssileikkauksella on mahdollista korjata helposti … Jatka lukemista "Haittaako huono näkö ikävästi vapaa-aikaa? Älä anna näön pilata kulttuuririentoja"

Lue lisää

Kaameat kakkulat ja piinaavat pokat

Ongelmia pyöräilykypärän kanssa. Lasit huurtuvat, ovat tiellä tai menevät hukkaan. Toimittaja piti päiväkirjaa elämästään silmälasien kanssa. … Jatka lukemista "Kaameat kakkulat ja piinaavat pokat"

Lue lisää

Silmäsairaudet eivät ole pelkkää kaihia – katso miten eri-ikäisten silmät sairastavat

Älylaitteet ovat muuttaneet ympäristöä, jossa elämme. Pienentyneet näytöt ja lisääntynyt ruutuaika rasittavat kaikenikäisten näköä. Eri-ikäisiä vaivaavat … Jatka lukemista "Silmäsairaudet eivät ole pelkkää kaihia – katso miten eri-ikäisten silmät sairastavat"

Lue lisää

Lue asiakaslehteämme

Asiakaslehtemme on täynnä tietoa ja tunnetta.

Avaa asiakaslehti 2017

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika