Ajankohtaista tietoa silmäleikkauksista

Ajankohtaista

Kirkkaasti kesään – ilman laseja! Laserleikkaukset nyt tarjoushinnoin.

Miltä tuntuisi ajatus kesästä ilman näkemisen rajoitteita – mökkisauna ilman huurustuvia silmälaseja, ei kesäsateen pisaroita linsseissä? … Jatka lukemista "Kirkkaasti kesään – ilman laseja! Laserleikkaukset nyt tarjoushinnoin."

Lue lisää

Laserleikkaus edullisemmin – varaa aikasi heti

Medilaserilta saat nyt silmien laserleikkauksen edulliseen tarjoushintaan sekä leikkauksen esitutkimuksen veloituksetta.

Lue lisää

HUS:n palvelusetelillä kaihileikkauksen omavastuu nyt 49 € / silmä!

Medilaser Espoo ja Medilaser Vantaa ovat HUS:n palvelusetelituottajia. Medilaserissa pääset kaihileikkaukseen viipymättä, kun sairaus on todettu ja palveluseteli myönnetty.

Lue lisää

Silmäkirurgian sanastoa kansankielelle käännettynä

Tuntuuko silmäkirurgian sanasto joskus vaikeasti ymmärrettävältä? Tässä muutamia ammattisanoja käännettynä kansankielelle.

Lue lisää

Uusimmat artikkelit

Silmäleikkaukseen liittyviä myyttejä ja ennakkoluuloja

Tuntuuko silmäkirurgian sanasto joskus vaikeasti ymmärrettävältä? Tässä muutamia ammattisanoja käännettynä kansankielelle.

Lue lisää

Näönkorjausleikkaukset ikääntyvillä

Mahdollisuus päästä eroon hankalista silmälaseista tai piilolinsseistä kiinnostaa kaikenikäisiä, mutta onko näönkorjausleikkaukselle yläikärajaa?

Lue lisää

Kaihia ei ole tarpeen kypsytellä

Harmaakaihi on silmäsairauksista yleisin. Kaihi samentaa silmän oman linssin eli mykiön ja edetessään aiheuttaa mm. häikäistymistä ja näöntarkkuuden heikkenemistä.

Lue lisää

Lue asiakaslehteämme

Asiakaslehtemme on täynnä tietoa ja tunnetta.

Avaa asiakaslehti 2017

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika