Ajankohtaista tietoa silmäleikkauksista

Ajankohtaista

Ruuhkaa puhelinpalvelussa

Puhelinpalvelumme on ruuhkautunut maanantaina 5.8.2019. Pahoittelemme tilanteesta aiheutunutta vastaamisviivettä.

Lue lisää

Ensimmäiset silmälasit seitsemänvuotiaana

Kuvassa kaikki silmälasit, joita Marianna on leikkausta edeltäneiden 19 vuoden aikana käyttänyt.   Marianna kävi Jyväskylän … Jatka lukemista "Ensimmäiset silmälasit seitsemänvuotiaana"

Lue lisää

Kevään tapahtumia klinikoillamme

Järjestämme klinikoillamme maksuttomia, matalan kynnyksen tapahtumia, joihin voit tulla keskustelemaan silmäleikkausta koskevista ajatuksistasi, huolistasi ja toiveistasi. … Jatka lukemista "Kevään tapahtumia klinikoillamme"

Lue lisää

Medilaser Tampere täyttää 20-vuotta

Medilaser Tampere täyttää 20-vuotta 8.4.2019! Järjestämme ohjelmaa Tampereen klinikalla maanantaina ja tiistaina sekä keskiviikkona Ylöjärvellä. Tervetuloa … Jatka lukemista "Medilaser Tampere täyttää 20-vuotta"

Lue lisää

Maksuttomat luomileikkaus-arviot ja -infot klinikoillamme

Yläluomileikkaus monesti mielletään ilmeen piristämiseksi tehtäväksi plastiikkakirurgiseksi toimenpiteeksi. Yläluomileikkaus on kuitenkin paljon muutakin. Iän myötä silmäluomien … Jatka lukemista "Maksuttomat luomileikkaus-arviot ja -infot klinikoillamme"

Lue lisää

SMILE-laserleikkaus nyt myös Kuopiossa ja Seinäjoella

SMILE-laserleikkaus on nyt saatavilla myös Kuopion ja Seinäjoen klinikoillamme. SMILE-laserleikkaus on silmille hellävaraisin leikkausmenetelmä, sillä toimenpiteessä … Jatka lukemista "SMILE-laserleikkaus nyt myös Kuopiossa ja Seinäjoella"

Lue lisää

Uusimmat artikkelit

Linssileikkaus korjaa ikänäön

Medilaserin erikoislääkäri, dosentti Antti Viljanen tekee Medilaserilla tutkimusta linssileikkauksen vaikutuksista terveyteen liittyvään elämänlaatuun. Julkaisija Terveysteknologia 12.6.2019 … Jatka lukemista "Linssileikkaus korjaa ikänäön"

Lue lisää

Pelko pois! Lähes kaikki kokevat leikkauspelkoa.

Näkö on monen mielestä ihmisen tärkein aisti. Siihen kajoaminen voi tuntua hurjalta ajatukselta. Silmien laserleikkauksessa ei … Jatka lukemista "Pelko pois! Lähes kaikki kokevat leikkauspelkoa."

Lue lisää

Linssileikkaus oli elämäni parhaita sijoituksia

Pääesikunnassa turvallisuussektorilla työskentelevä insinöörikapteeni Mika Kiiskinen korjasi lähinäkönsä linssileikkauksella jo ennen varsinaisten lukulasien hankintaa. Kiiskinen muistelee … Jatka lukemista "Linssileikkaus oli elämäni parhaita sijoituksia"

Lue lisää

Nyt loppui silmälasien uusiminen! Tero Vesalalle tehtiin silmien laserleikkaus

Silmälasit voivat olla hankalat arjessa varsinkin, jos hektinen elämäntyyli onnistuu heittämään lasitkin mutkalle kerta toisensa jälkeen. … Jatka lukemista "Nyt loppui silmälasien uusiminen! Tero Vesalalle tehtiin silmien laserleikkaus"

Lue lisää

Laserleikkauksen etujen Top 3 – aktiivista hyötyä joka päivä.

Tuskailetko silmälasien kanssa päivittäin ja oletko jo pitkään miettinyt silmäleikkaukseen menemistä? Laserleikkaus on helppo ja pitkäikäinen … Jatka lukemista "Laserleikkauksen etujen Top 3 – aktiivista hyötyä joka päivä."

Lue lisää

Optikko, sairaanhoitaja, lääkäri? Silmäleikkauksen ammattilaiset tutuksi.

Ajatus silmäleikkauksesta voi pelottaa. Tämän vuoksi on hyvä raottaa verhoa silmäleikkausklinikalle ja tutustua henkilökuntaan. Minkälaiset silmäterveyden … Jatka lukemista "Optikko, sairaanhoitaja, lääkäri? Silmäleikkauksen ammattilaiset tutuksi."

Lue lisää

Lue asiakaslehteämme

Asiakaslehtemme on täynnä tietoa ja tunnetta.

Avaa asiakaslehti 2017

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika