Ajankohtaista tietoa silmäleikkauksista

Ajankohtaista

Maksuttomat luomileikkaus-arviot ja -infot klinikoillamme

Yläluomileikkaus monesti mielletään ilmeen piristämiseksi tehtäväksi plastiikkakirurgiseksi toimenpiteeksi. Yläluomileikkaus on kuitenkin paljon muutakin. Iän myötä silmäluomien … Jatka lukemista "Maksuttomat luomileikkaus-arviot ja -infot klinikoillamme"

Lue lisää

Syksyn tapahtumia klinikoillamme.

Järjestämme klinikoillamme maksuttomia, matalan kynnyksen tapahtumia, joihin voit tulla keskustelemaan silmäleikkausta koskevista ajatuksistasi, huolistasi ja toiveistasi. … Jatka lukemista "Syksyn tapahtumia klinikoillamme."

Lue lisää

Luento: Näkemisen haasteet nykypäivänä ti 27.11. Seinäjoen pääkirjastossa

Nykypäivänä näkemiseen liittyy yhä enemmän haasteita: näytöt pienenevät samaan aikaan kun ruutuaika lisääntyy. Monet työ- ja … Jatka lukemista "Luento: Näkemisen haasteet nykypäivänä ti 27.11. Seinäjoen pääkirjastossa"

Lue lisää

SMILE-laserleikkaus nyt myös Kuopiossa ja Seinäjoella

SMILE-laserleikkaus on nyt saatavilla myös Kuopion ja Seinäjoen klinikoillamme. SMILE-laserleikkaus on silmille hellävaraisin leikkausmenetelmä, sillä toimenpiteessä … Jatka lukemista "SMILE-laserleikkaus nyt myös Kuopiossa ja Seinäjoella"

Lue lisää

Haaveiletko elämästä ilman silmälaseja? Katso, millainen laserleikkaus sopii sinulle.

Näönkorjausleikkauksella elämänlaatu uuteen nousuun? Silmäleikkaus voidaan tehdä usealla eri tavalla. Samalla on mahdollista päästä eroon silmälaseista … Jatka lukemista "Haaveiletko elämästä ilman silmälaseja? Katso, millainen laserleikkaus sopii sinulle."

Lue lisää

Kirkkaasti kesään – ilman laseja! Laserleikkaukset nyt tarjoushinnoin.

Miltä tuntuisi ajatus kesästä ilman näkemisen rajoitteita – mökkisauna ilman huurustuvia silmälaseja, ei kesäsateen pisaroita linsseissä? … Jatka lukemista "Kirkkaasti kesään – ilman laseja! Laserleikkaukset nyt tarjoushinnoin."

Lue lisää

Uusimmat artikkelit

Kaameat kakkulat ja piinaavat pokat

Ongelmia pyöräilykypärän kanssa. Lasit huurtuvat, ovat tiellä tai menevät hukkaan. Toimittaja piti päiväkirjaa elämästään silmälasien kanssa. … Jatka lukemista "Kaameat kakkulat ja piinaavat pokat"

Lue lisää

Silmäsairaudet eivät ole pelkkää kaihia – katso miten eri-ikäisten silmät sairastavat

Älylaitteet ovat muuttaneet ympäristöä, jossa elämme. Pienentyneet näytöt ja lisääntynyt ruutuaika rasittavat kaikenikäisten näköä. Eri-ikäisiä vaivaavat … Jatka lukemista "Silmäsairaudet eivät ole pelkkää kaihia – katso miten eri-ikäisten silmät sairastavat"

Lue lisää

”Elämäni paras päätös” – linssileikkauksella eroon ikänäöstä.

Piti ostaa sika säkissä. Näin kuvailee Markku Alkio tilanteita, joissa silmälasien unohtuessa kauppareissustakin tuli rasittava sokkoreissu. … Jatka lukemista "”Elämäni paras päätös” – linssileikkauksella eroon ikänäöstä."

Lue lisää

Kymmenen harrastusta, jotka houkuttavat lasivapaaseen vapaa-aikaan

Harrastaminen on ihmisen parasta aikaa. Kaikissa harrastuksissa silmälasit eivät varsinaisesti paranna harrastuselämystä. Erilaisilla näönkorjausleikkauksilla voit päästä … Jatka lukemista "Kymmenen harrastusta, jotka houkuttavat lasivapaaseen vapaa-aikaan"

Lue lisää

Luulo ei tiedon väärti – viisi myyttiä laserleikkauksista

Silmien laserleikkaukseen liittyy monenlaisia harhakäsityksiä. Leikkaushan kuulostaa maallikon korvaan scifi -elokuvan toimenpiteeltä. Voiko silmät todella parantaa … Jatka lukemista "Luulo ei tiedon väärti – viisi myyttiä laserleikkauksista"

Lue lisää

Soveltuuko näönkorjausleikkaus juuri minulle? Älä mieti, tee testi!

Olenko liian vanha näönkorjausleikkaukseen? Voiko näin huonoa näköä edes parantaa? Olisiko silmälasiton elämä mahdollista myös minulle? … Jatka lukemista "Soveltuuko näönkorjausleikkaus juuri minulle? Älä mieti, tee testi!"

Lue lisää

Lue asiakaslehteämme

Asiakaslehtemme on täynnä tietoa ja tunnetta.

Avaa asiakaslehti 2017

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika