Ajankohtaista tietoa silmäleikkauksista

Ajankohtaista

Puhelinpalvelussamme poikkeava aukioloaika pe 14.9.2018

Puhelinpalvelumme on perjantaina 14.9.2018 poikkeuksellisesti auki klo 8.30-12.00 henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi. Kiireellisissä asioissa olethan yhteydessä leikanneeseen … Jatka lukemista "Puhelinpalvelussamme poikkeava aukioloaika pe 14.9.2018"

Lue lisää

SMILE-laserleikkaus nyt myös Kuopiossa ja Seinäjoella

SMILE-laserleikkaus on nyt saatavilla myös Kuopion ja Seinäjoen klinikoillamme. SMILE-laserleikkaus on silmille hellävaraisin leikkausmenetelmä, sillä toimenpiteessä … Jatka lukemista "SMILE-laserleikkaus nyt myös Kuopiossa ja Seinäjoella"

Lue lisää

Haaveiletko elämästä ilman silmälaseja? Katso, millainen laserleikkaus sopii sinulle.

Näönkorjausleikkauksella elämänlaatu uuteen nousuun? Silmäleikkaus voidaan tehdä usealla eri tavalla. Samalla on mahdollista päästä eroon silmälaseista … Jatka lukemista "Haaveiletko elämästä ilman silmälaseja? Katso, millainen laserleikkaus sopii sinulle."

Lue lisää

Kirkkaasti kesään – ilman laseja! Laserleikkaukset nyt tarjoushinnoin.

Miltä tuntuisi ajatus kesästä ilman näkemisen rajoitteita – mökkisauna ilman huurustuvia silmälaseja, ei kesäsateen pisaroita linsseissä? … Jatka lukemista "Kirkkaasti kesään – ilman laseja! Laserleikkaukset nyt tarjoushinnoin."

Lue lisää

Laserleikkaus edullisemmin – varaa aikasi heti

Medilaserilta saat nyt silmien laserleikkauksen edulliseen tarjoushintaan sekä leikkauksen esitutkimuksen veloituksetta.

Lue lisää

HUS:n palvelusetelillä kaihileikkauksen omavastuu nyt 49 € / silmä!

Medilaser Espoo ja Medilaser Vantaa ovat HUS:n palvelusetelituottajia. Medilaserissa pääset kaihileikkaukseen viipymättä, kun sairaus on todettu ja palveluseteli myönnetty.

Lue lisää

Uusimmat artikkelit

Luulo ei tiedon väärti – viisi myyttiä laserleikkauksista

Silmien laserleikkaukseen liittyy monenlaisia harhakäsityksiä. Leikkaushan kuulostaa maallikon korvaan scifi -elokuvan toimenpiteeltä. Voiko silmät todella parantaa … Jatka lukemista "Luulo ei tiedon väärti – viisi myyttiä laserleikkauksista"

Lue lisää

Soveltuuko näönkorjausleikkaus juuri minulle? Älä mieti, tee testi!

Olenko liian vanha näönkorjausleikkaukseen? Voiko näin huonoa näköä edes parantaa? Olisiko silmälasiton elämä mahdollista myös minulle? … Jatka lukemista "Soveltuuko näönkorjausleikkaus juuri minulle? Älä mieti, tee testi!"

Lue lisää

Ammattilainen myös ilman laseja – näin lasit vaikeuttavat työtä

Monessa ammatissa silmälasit haittaavat työntekoa. Lasit ovat hankalia muun muassa kypärää vaativissa työtehtävissä. Myös huurtuminen tuottaa … Jatka lukemista "Ammattilainen myös ilman laseja – näin lasit vaikeuttavat työtä"

Lue lisää

Hyvästi piilarit – Enni Jarnilan linsseihin ei tallipöly enää takerru

Entä jos hevostallille voisikin mennä ilman jatkuvaa huolta silmälaseista tai piilolinsseistä? Tallipöly, silmälasien huurtuminen ja jatkuva … Jatka lukemista "Hyvästi piilarit – Enni Jarnilan linsseihin ei tallipöly enää takerru"

Lue lisää

”I have a good feeling about this” – silmäleikkaus palautti C-3PO:n näön

Kultainen kuori ei paranna kuin ulkonäköä, sen tietää Tähtien Sota -elokuvissa C-3PO -robottia näyttelevä Anthony Daniels. … Jatka lukemista "”I have a good feeling about this” – silmäleikkaus palautti C-3PO:n näön"

Lue lisää

Myytit maanrakoon – ammattilaiset kertovat laserleikkauksesta

Silmien laserleikkauksista kuulee monenlaisia myyttejä. Yksi näistä on leikkauksen ”vaarallisuus”. Älä anna huhupuheiden viilata sinua linssiin, … Jatka lukemista "Myytit maanrakoon – ammattilaiset kertovat laserleikkauksesta"

Lue lisää

Lue asiakaslehteämme

Asiakaslehtemme on täynnä tietoa ja tunnetta.

Avaa asiakaslehti 2017

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika