Aktuell information om ögonoperationer

Aktuellt

Med klar blick mot sommaren – utan glasögon! Laseroperationer nu till specialpris.

Hur skulle det kännas att tillbringa sommaren utan synbegränsningar – stugbastu utan igenimmade glasögon, inget sommarregn … Fortsätt läsa "Med klar blick mot sommaren – utan glasögon! Laseroperationer nu till specialpris."

Läs mer

Lasik- och Femto-operation av två ögon nu från 89 €/mån!

För att så många som möjligt ska se bra erbjuder vi nu Lasik- och Femto-laseroperation av två ögon (norm. 1 190 €/öga) från 89 €/mån.

Läs mer

Laseroperation till förmånligare pris – boka tid nu

Nu kan du operera ögonen på Medilaser till förmånligt erbjudandepris och få en förundersökning utan extra kostnad.

Läs mer

Ögonkirurgisk terminologi översatt till folkspråk

Tycker du att den ögonkirurgiska terminologin ibland är svår att förstå? Nedan är några facktermer översatta till folkspråk.

Läs mer

Med servicesedel från HNS är självrisken vid en starroperation nu 49 €/öga!

Medilaser Esbo och Medilaser Vanda är HNS-servicesedelproducenter. På Medilaser får du en starroperation så snart sjukdomen konstaterats och servicesedeln beviljats.

Läs mer

De nyaste artiklarna

Starren behöver inte mogna

Grå starr är den vanligaste ögonsjukdomen. Starr grumlar ögats egen lins och orsakar bl.a. bländning och försämrad synskärpa i takt med att sjukdomen framskrider.

Läs mer

Synfelsoperationer hos äldre

Möjligheten att slippa krångliga glasögon eller kontaktlinser intresserar människor i alla åldrar, men finns det någon övre gräns för synfelsoperationer?

Läs mer

Myter och fördomar kring ögonoperationer

Tycker du att den ögonkirurgiska terminologin ibland är svår att förstå? Här är några facktermer översatta till folkspråk.

Läs mer

Läs vår kundtidning

Vår kundtidning är full av information och känsla.

Öppna kundtidningen 2017

Erfaren inhemsk specialist

Vi är Finlands största klinikkedja specialiserad på ögonkirurgi. Vi har utfört brytningsfels- och starroperationer i över 20 års tid. Vår enda uppgift är att hjälpa dig se klarare med dina egna ögon, utan glasögon.

Boka tid