Vi har bara en uppgift

Vi är Finlands största klinikkedja specialiserad på ögonkirurgi. Vi har utfört synfels- och starroperationer i över 20 års tid. Vår enda uppgift är att hjälpa dig se klarare med dina egna ögon, utan glasögon.

Medilaser Oy

Medilaser Oy är en privat klinikkedja inriktad på krävande ögonkirurgi och störst i sitt slag i Finland. Våra specialområden är moderna synfels- och starroperationer. Våra kliniker ligger på centrala platser på olika håll i Finland. Under de senaste 20 åren har våra erfarna ögonkirurger hjälpt tiotusentals kunder slippa sina glasögon och kontaktlinser och njuta av ett liv utan glasögon.

Medilaser är ett 100 % finskt företag.
Vi producerar inhemska tjänster och anställer yrkesmänniskor i Finland.

Genom att kombinera våra kunskaper erbjuder vi finländarna en stark, fullständigt inhemsk aktör som tillhandahåller högkvalitativ diagnostik och behandling för att främja ögonens hälsa och syn. Tillsammans och med hjälp av vårt breda servicenätverk kan vi hjälpa kunder inom både den privata och offentliga hälsovårdssektorn.

Täckande nätverk av kliniker

Medilaser finns på tolv olika orter. Tjänsterna skiljer sig lite åt mellan de olika klinikerna. Se vilka tjänster din klinik erbjuder och boka en besökstid genom att ringa eller fylla i kontaktformuläret.

Se våra kliniker

Historia

1998 inledde Medilaser sin verksamhet i Uleåborg. Den första riktiga kliniken öppnades i Kuopio, varifrån verksamheten expanderade till Tammerfors, Jyväskylä och Lahtis.

Läs mer om vår historia

Faktureringsadress

Pappersfakturor

Medilaser Oy
003714933784
PL 145
70080 ROPO

E-fakturor

EDI: 003714933784
Operatör: Ropo Capital Oy
Förmedlarens kod: 003714377140