SMILE-laserleikkaus on nyt saatavilla myös Kuopion ja Seinäjoen klinikoillamme.

SMILE-laserleikkaus on silmille hellävaraisin leikkausmenetelmä, sillä toimenpiteessä silmän pintaan ei avata läppää, jolloin silmän pintarakenne säilyy ehjänä. Toimenpide sopii erityisen hyvin kontaktilajien harrastajille sekä ammatteihin, joissa on läpän irtoamisen vaara. Toimenpide sopii myös kuivasilmäisille, joille perinteiset leikkausmenetelmät eivät ole paras apu.

SMILE:ssä tehtävä muutaman millimetrin avaus sarveiskalvolla on vain murto-osa läppäleikkauksissa tehtävästä, joten toimenpide heikentää sarveiskalvoa vähemmän kuin perinteiset menetelmät. Sarveiskalvon pintaosan hermoihin ja kollageenisäikeisiin ei tarvitse koskea, joten leikkauksesta aiheutuu myös aiempaa vähemmän kuivasilmäisyyttä.

Toimenpide on kivuton ja toipuminen nopeaa. Normaaliaskareihin pääset jo parin päivän kuluttua.

Avajaisetuna tarjoamme SMILE-laserleikkauksen hintaan 1 250 € / silmä (ovh. 1 490 €) ja kaupan päälle maksuttoman esitutkimuksen sekä kontrollit (arvo 254 €)!

Etu voimassa ainoastaan Kuopion ja Seinäjoen klinikoilla 31.10.2018 asti. Varaa aikasi maksuttomaan esitutkimukseen täältä »

Lisätietoa SMILE-leikkauksesta ja soveltuvuudestasi saat myös Smile-infossa tiistaina 18.9.2018 klo 14-16 Kuopion ja Seinäjoen klinikoillamme.