Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyivät vuodenvaihteessa. Tämän seurauksena Medilaser-silmäklinikat Lahdessa, Porissa ja Hämeenlinnassa siirtyvät Silmäasema-brändin alle.

 

Palvelemme Lahdessa edelleen samoissa toimitiloissa Hämeenkadulla – mutta nyt tammikuusta alkaen Silmäasema silmäsairaalan nimellä. Asiakkaille muutos näkyy brändimuutoksen lisäksi siinä, että jatkossa asiakkaita pystytään palvelemaan entistä laaja-alaisemmin, kun verkostoon kuuluvat Silmäasema-ketjun kattavat silmäterveyden ja näönhuollon palvelut”, Silmäasema Sairaalan toimitusjohtaja Ulla Näpänkangas kertoo.

 

Porissa puolestaan Silmäaseman silmäsairaala avaa ovensa Teljäntorilla Silmäaseman optikkoliikkeen kanssa samassa liiketilassa tammikuun loppupuolella.

”Kyseessä on niin sanottu myymäläsairaala, jossa asiakkaita voidaan palvella todella monipuolisesti kaikissa silmäterveyden ja näönhuollon asioissa, silmälasien uusimisesta aina leikkauspalveluihin asti. Myymäläsairaalassa asiakkaita palvelevat mm. optikot, silmälääkärit ja silmäkirurgit”, Näpänkangas kertoo.

 

Hämeenlinnassa silmäsairaala tulee niin ikään avaamaan ovensa Silmäaseman optikkoliikkeen yhteyteen kauppakeskus Goodmaniin. Hämeenlinnan silmäsairaalan arvioidaan avautuvan maaliskuun paikkeilla.

 

Brändimuutoksen myötä Lahden, Porin ja myöhemmin Hämeenlinnan silmäsairaalan ajanvaraus tapahtuu Silmäaseman verkkoajanvarauksen tai asiakaspalvelun kautta.

Lisätietoja:
Ulla Näpänkangas, toimitusjohtaja, Silmäasema Sairaala Oy, ulla.napankangas@silmaasema.fi, puh. 040 748 0710

Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on lähes 150 myymälää Suomessa, kahdeksan myymälää Virossa sekä valtakunnallinen silmäsairaalaketju sisältäen Silmäaseman silmäsairaalat ja Medilaser-silmäklinikat. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee noin tuhat näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema on osa 100 % suomalaista Coronaria-konsernia.