Muut palvelut

Silmäleikkausten lisäksi osa klinikoistamme tarjoaa myös muita näkemiseen ja silmien terveyteen liittyviä erikoispalveluita.

Muut palvelut

Silmäleikkausten lisäksi osa klinikoistamme tarjoaa myös muita näkemiseen ja silmien terveyteen liittyviä erikoispalveluita.

Slider

Sarveiskalvon kovetushoito

Medilaserin CXL (corneal collagen cross linking) -hoitoa käytetään vahvistamaan eri syistä heikentynyttä sarveiskalvoa. Yleisin syy sarveiskalvon heikkenemiseen on keratoconus eli sarveiskalvon kartiopullistuma. Sairauden vaikutuksesta sarveiskalvo ohenee, sen profiili muuttuu epäsäännölliseksi ja näöntarkkuus heikkenee.

Lue lisää

Silmänpohjarappeuman injektiohoito

Silmänpohjan ikärappeumaa on kahta eri muotoa, kuivaa ja kosteaa, jotka ovat eri sairauksia ja taudinkuvaltaan erilaisia. Silmänpohjan ikärappeuman kostea eli vaikeampi muoto on hoidettavissa. Hoidossa silmän sisään annostellaan usean kerran hoitojaksona lääkeainetta, joka estää haitallisten uudisverisuonten kasvua.

Lue lisää

Silmälaboratoriotutkimukset

Silmälaboratoriotutkimuksilla tarkoitetaan yleisesti seuraavia tutkimuksia: OCT, näkökenttä, silmänpohjavalokuvaus & topografia.

OCT-tekniikalla pystytään kuvantamaan silmän eri osia (pääasiassa verkkokalvoa ja näköhermonpäätä) ja niiden solukerroksia kerroskuvaustekniikkaa hyödyntäen. Tutkimus on nopea, eikä välttämättä tarvitse lääkeaineella laajennettuja pupilleja.

Tuloksia pystytään hyödyntämään yhdessä näkökenttätutkimuksen kanssa, jolloin havaitaan esimerkiksi alkava silmänpainetauti eli glaukooma.

Näkökenttätutkimuksella tutkitaan mahdollisia puutoksia näkökentässä.

 

Glaukooma

Silmänpainetauti tai viherkaihi eli glaukooma on silmäsairaus, joka syntyy näköhermojen vaurioitumisesta. Näköhermojen vaurioituminen aiheuttaa näkökenttäpuutoksia, esimerkiksi epätarkkoja alueita näkökentässä. Tavallinen näkötesti ei paljasta viherkaihia, sillä näkökenttäpuutokset esiintyvät yleisimmin näkökentän reunoilla.

Kysy lisää glaukooman hoidosta asiakaspalvelunumerosta 010 190 200.

Epäiletkö silmäsairautta?

Silmienkin hyvinvointia voi tarkistaa aivan kuten hampaidenkin. Näöntarkastuksen lisäksi myös lääkärin suorittama silmänpohjakuvaus on hyvä tehdä säännöllisesti.

Asiantunteva henkilökuntamme osaa suositella oikeat toimenpiteet, jos näkösi on heikentynyt tai sinulla todetaan jokin muu silmäsairaus.

Ota yhteyttä

Hoito Medilaserissa

Koko henkilökuntamme tekee tiivistä yhteistyötä, jotta tiedämme ja tunnemme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet hoidon jokaisessa vaiheessa. Näin voimme aina tarjota sinulle nopeaa ja sujuvaa henkilökohtaista palvelua.

Lue lisää hoidon kulusta
Medilaserin henkilökunta palvelee puhelimitse arkisin.

Asiakaspalvelumme auttaa

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää kaikista tarjoamistamme palveluista.

Ota yhteyttä