Muut palvelut

Silmäleikkausten lisäksi osa klinikoistamme tarjoaa myös muita näkemiseen ja silmien terveyteen liittyviä erikoispalveluita.

Sarveiskalvon kovetushoito

Medilaserin CXL (corneal collagen cross linking) -hoitoa käytetään vahvistamaan eri syistä heikentynyttä sarveiskalvoa. Yleisin syy sarveiskalvon heikkenemiseen on keratoconus eli sarveiskalvon kartiopullistuma. Sairauden vaikutuksesta sarveiskalvo ohenee, sen profiili muuttuu epäsäännölliseksi ja näöntarkkuus heikkenee.

Lue lisää

Silmänsisäinen piilolinssi (ICL)

Silmänsisäinen piilolinssi eli ICL on vaihtoehto laserleikkaukselle erityisesti silloin, kun halutaan korjata suurta likitaitteisuutta. ICL on pehmeän piilolinssin tapainen linssi, joka asetetaan silmän oman linssin eli mykiön ja värikalvon väliin.

Lue lisää

Silmänpohjarappeuman injektiohoito

Silmänpohjan ikärappeumaa on kahta eri muotoa, kuivaa ja kosteaa, jotka ovat eri sairauksia ja taudinkuvaltaan erilaisia. Silmänpohjan ikärappeuman kostea eli vaikeampi muoto on hoidettavissa. Hoidossa silmän sisään annostellaan usean kerran hoitojaksona lääkeainetta, joka estää haitallisten uudisverisuonten kasvua.

Lue lisää

Silmälaboratoriotutkimukset

Silmälaboratoriotutkimuksilla tarkoitetaan yleisesti seuraavia tutkimuksia: OCT, näkökenttä, silmänpohjavalokuvaus & topografia. OCT-kuvaus on saatavilla Espoon, Turun ja Vantaan toimipisteissä, näkökenttätutkimus Espoon, Hämeenlinnan, Turun ja Vantaan toimipisteissä, silmänpohjakuvausta Hämeenlinnan ja Vantaa toimipisteissä ja topografia-kuvaus kaikissa toimipisteissämme.

OCT

OCT-tutkimus tulee sanoista Optical Coherence Tomography. Kyseisellä tekniikalla pystytään kuvantamaan silmän eri osia (pääasiassa verkkokalvoa ja näköhermonpäätä) ja niiden solukerroksia kerroskuvaustekniikkaa hyödyntäen. Tutkimus on nopea, eikä välttämättä tarvitse lääkeaineella laajennettuja pupilleja. Tuloksia pystytään hyödyntämään yhdessä näkökenttätutkimuksen kanssa, jolloin havaitaan esimerkiksi alkava silmänpainetauti eli glaukooma. OCT-tutkimus on hyvä tuki silmälääkärin tekemälle kliiniselle vastaanottotutkimukselle. OCT-tutkimus on tarjolla Espoon, Turun ja Vantaan toimipisteissä.

Epäiletkö silmäsairautta?

Silmienkin hyvinvointia voi tarkistaa aivan kuten hampaidenkin. Näöntarkastuksen lisäksi myös lääkärin suorittama silmänpohjakuvaus on hyvä tehdä säännöllisesti.

Asiantunteva henkilökuntamme osaa suositella oikeat toimenpiteet, jos näkösi on heikentynyt tai sinulla todetaan jokin muu silmäsairaus.

Ota yhteyttä

Hoito Medilaserissa

Koko henkilökuntamme tekee tiivistä yhteistyötä, jotta tiedämme ja tunnemme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet hoidon jokaisessa vaiheessa. Näin voimme aina tarjota sinulle nopeaa ja sujuvaa henkilökohtaista palvelua.

Lue lisää hoidon kulusta
Medilaserin henkilökunta palvelee puhelimitse arkisin.

Asiakaspalvelumme auttaa

Ota yhteyttä sinua lähimpään toimipisteeseen. Kerromme mielellämme lisää kaikista tarjoamistamme palveluista.

Ota yhteyttä

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika