LASIK-leikkaus

alk. 890 € / silmä (ovh. 1 190 €)

Varaa aika maksuttomaan esitutkimukseen (arvo 95 €)
Varaa aika

LASIK

LASIK-toimenpiteessä sarveiskalvon pintaan tehdään ultrahienolla hiontainstrumentilla (mikrokeratomi) ohut läppä, joka käännetään sivuun laserhoidon ajaksi. Laseroinnin jälkeen läppä kiinnittyy itsestään takaisin muutaman tunnin kuluessa.

Kenelle LASIK soveltuu?

LASIK:illa hoidetaan miinusnäköä ja hajataitteisuutta sekä lievää plusnäköä. Ikänäköisille voidaan tehdä ns. monovision, jolloin toinen silmä leikataan näkemään kauas ja toinen lähelle.

LASIK ei sovellu:

  • Alle 18-vuotiaille
  • Raskaana oleville
  • Jos synnytyksestä on alle 6 kk
  • Jos imetyksen lopettamisesta on alle 3 kk
  • Jos henkilön sarveiskalvo on liian ohut tai epäsäännöllinen
  • Harmaakaihipotilaille
  • Keratoconus-potilaille
  • Sydämentahdistinta käyttäville

Näin LASIK-leikkaus etenee

1. Esitutkimus

Hoito alkaa aina yksilöllisellä esitutkimuksella, jossa kokeneet asiantuntijamme varmistavat soveltuvuutesi toimenpiteeseen. Perusteellisessa esitutkimuksessa mitataan näkö ja kartoitetaan kokonaisvaltaisesti kaikki silmien kuntoon ja näkökykyyn liittyvät tekijät. Huolellisten tutkimusten pohjalta laaditaan tarkka leikkaukseen ohjaava toimenpidesuunnitelma.

Leikkaukseen pääset aikaisintaan vuorokausi esitutkimuksen jälkeen, jolloin tutkimuksissa käytettyjen mustaisia laajentavien tippojen vaikutus on varmasti kokonaan poistunut ja voidaan varmistaa paras mahdollinen leikkaustulos.

2. Toimenpide

Nykyaikaiset excimer-laserit korjaavat yhden diopterin taittovirheen sekunnissa, joten itse toimenopide on äärimmäisen nopea.

3. Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen silmissä on ensimmäisten tuntien ajan roskan tunnetta, pistelyä ja vetistystä. Pintaoireet helpottavat nopeasti eikä kipulääkitystä yleensä tarvita. Näkö on heti toimenpiteen jälkeen utuinen, mutta kirkastuu vielä saman päivän kuluessa. Koska toipuminen on nopeaa, sairauslomaa tarvitaan vain 1-2 päivää. Hyvä toiminnallinen näkö saavutetaan yleensä hoidosta seuraavana päivänä, jolloin voi jo esimerkiksi ajaa autolla ja työskennellä näyttöpäätteellä. Lähelle lopullisia arvoja näkö vakiintuu ensimmäisen kuukauden kuluessa. Kotiutuessasi saat mukaan tarkat kotihoito-ohjeet.

Tule leikkaukseen

Tarkemmat paikkakuntakohtaiset hinnat näet toimipisteen omalta sivulta.

LASIK-leikkaus

alk. 890 € /silmä

tai Medilaser-tilillä 83 €/kk/12 kk

Rahoitus Medilaser-tilillä

Medilaserin tarjoamalla rahoitusvaihtoehdolla voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Rahoituksella voit jakaa maksusi jopa 72 kuukaudelle. Tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti toimipaikoistamme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo kotoasi.

Lue lisää Medilaser-tilistä

Hoito Medilaserissa

Koko henkilökuntamme tekee tiivistä yhteistyötä, jotta tiedämme ja tunnemme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet hoidon jokaisessa vaiheessa. Näin voimme aina tarjota sinulle nopeaa ja sujuvaa henkilökohtaista palvelua.

Lue lisää hoidon kulusta

Asiakaspalvelumme auttaa

Ota yhteyttä sinua lähimpään toimipisteeseen. Kerromme mielellämme lisää kaikista tarjoamistamme palveluista.

Ota yhteyttä

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika