SMILE-leikkaus

1 250 €  /silmä (ovh. 1 490 €)

Varaa aika maksuttomaan esitutkimukseen (arvo 95 €)
Varaa aika

Luotettavasti
edullinen.
Laserleikkaukset alk.
890 €
/ silmä

Maksuton esitutkimus!
Varaa aika

Laserleikkaukset

Nykyaikaisella laserkirurgialla voidaan korjata silmien liki-, kauko- tai hajataitteisuus nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti. Laserleikkaus perustuu silmän pinnan taittovoiman muuttamiseen. Toimenpide voidaan tehdä joko läppäleikkauksena (FEMTO, LASIK) tai läpättömällä SMILE-leikkauksella. Taittovirhe voidaan korjata myös silmänsisäisen piilolinssin (ICL) tai linssileikkauksen avulla. Lopullinen päätös valittavasta hoidosta tehdään aina Medilaserin silmäkirurgiaan erikoistuneen ammattilaisen suorittaman, huolellisen esitutkimuksen perusteella.

SMILE

SMILE on uusin laserleikkausmenetelmämme, jossa taittovirheen korjaus tapahtuu kokonaan sarveiskalvon sisällä ilman leikkaavaa terää ja ilman silmän pintaan muodostettavaa läppää.

FEMTO

FEMTO-menetelmässä taittovirheen korjaava laserhoito tehdään silmän pintaan muodostettavan ohuen läpän alle. Läppä tehdään korkean pulssitaajuuden femtosekuntilaserilla ilman että silmän pintaa leikataan mekaanisesti.

LASIK

Silmien laserleikkaus, jossa taittovirheen korjaava laserhoito tehdään silmän pintaan muodostettavan ohuen läpän alle.

PRK

PRK on niin kutsuttu pintalasermenetelmä, jota käytetään lääketieteellisin perustein silloin, kun muut laserleikkaukset eivät ole mahdollisia. Sarveiskalvolta poistetaan ohut pintasolukerros ennen taittovirheen korjaavaa laserhoitoa, jolloin hoito ei ulotu sarveiskalvon syvempiin kerroksiin.

Laser- vai linssileikkaus?

Laserleikkauksella hoidetaan yleisimmin miinusnäköä, hajataitteisuutta sekä lievää plusnäköä. Linssileikkaus soveltuu parhaiten iän myötä heikentyneen lähinäön korjaamiseen.

Pyydä meiltä ilmainen soveltuvuusarvio, ja asiantuntijamme selvittävät juuri sinulle sopivimman leikkauksen. Arvion tilaamalla saat leikkauksen esitutkimuksen veloituksetta. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Laserleikkaus

 • Menetelmä: sarveiskalvon ohentaminen laserilla.
 • Erittäin nopea toimenpide
 • Nopea toipuminen. Toiminnallinen näkö palautuu yleensä jo heti seuraavana päivänä.
 • Soveltuu lähes kaikille.

Linssileikkaus

 • Menetelmä: silmänsisäinen moniteholinssi.
 • Pysyvästi eroon ikänäöstä
 • Samalla toimenpiteellä hoituu myös harmaakaihi tai alkava kaihi.
 • Näkö palautuu normaaliksi parin päivän kuluessa.

Laserleikkausten hinnat

SMILE

Alk.
1 250 € /silmä (ovh. 1 490 €)
 • Medilaser-tilillä 113 € /kk/silmä

FEMTO

Alk.
995 € /silmä (ovh. alk. 1 190 €)
 • Medilaser-tilillä 91 € /kk/silmä

LASIK

Alk.
995 € /silmä (ovh. 1 190 €)
 • Medilaser-tilillä 91 € /kk/silmä

PRK

Alk.
990 € /silmä
 • Medilaser-tilillä 91 € /kk/silmä

Medilaser kertoo laserleikkauksista

Usein kysyttyä

Pienin virhe, joka kannattaa korjauttaa, on se joka häiritsee ja vaatii ainakin ajoittaista silmälasien käyttöä. Käytännössä henkilö itse päättää näönkorjausleikkauksen tarpeen; jos kokee tarvitsevansa silmälaseja, leikkaus on hyvä vaihtoehto lasien käyttämiselle.

Nuorella henkilöllä suosittelemme, ettei näköarvoissa olisi tapahtunut merkittäviä muutoksia kahteen vuoteen ennen leikkaukseen tuloa. Ikänäköön liittyvä lähinäön heikkeneminen puolestaan ei ole esteenä toimenpiteelle.

Useimmiten laserleikkauksen esteenä on sarveiskalvon sairaus tai epäily sairaudesta, joka ohentaa sarveiskalvoa ja heikentää sen kestävyyttä. Tapauksia on muutamia vuodessa.

Lähinäkö ei heikkene laserleikkauksen seurauksena. Laserleikatut silmät tarkentavat lähelle samoin kuin aiemmin kaukolaseilla. Nuori potilas ei siis tarvitse laserleikkauksen jälkeen lähilaseja eikä ikänäön tuleminen aikaistu. Ikänäköinen potilas puolestaan tarvitsee laserleikkauksen jälkeen lähilasit, mikäli molemmat silmät korjataan nolla-taitteiseksi. Ikänäössä voidaan tehdä myös ns. monovision, jolla vähennetään lähilasien käyttötarvetta.

Mikäli näköarvot ovat leikkaushetkellä vakiintuneet, saavutettu tulos on yleensä pysyvä. Täysin poissuljettua taittoarvojen muutokset eivät kuitenkaan ole, mutta yleensä on mahdollista tehdä uusintaleikkaus.

Toimenpide ei yleensä ole lainkaan kivulias. Se on jonkin verran epämiellyttävä mutta kestoltaan hyvin lyhyt tapahtuma. Suurin osa potilaista ei tosin koe leikkausta edes erityisen epämiellyttävänä.

Hoito Medilaserissa

Koko henkilökuntamme tekee tiivistä yhteistyötä, jotta tiedämme ja tunnemme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet hoidon jokaisessa vaiheessa. Näin voimme aina tarjota sinulle nopeaa ja sujuvaa henkilökohtaista palvelua.

Lue lisää hoidon kulusta
Medilaserin henkilökunta palvelee puhelimitse arkisin.

Asiakaspalvelumme auttaa

Ota yhteyttä sinua lähimpään toimipisteeseen. Kerromme mielellämme lisää kaikista tarjoamistamme palveluista.

Ota yhteyttä

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika