Medilaser Espoo ja Medilaser Vantaa ovat HUS:n palvelusetelituottajia. Medilaserissa pääset kaihileikkaukseen viipymättä, kun sairaus on todettu ja palveluseteli myönnetty. Medilaser on suomalainen, vaativaan silmäkirurgiaan erikoistunut yksityinen klinikka, jolla on 11 toimipistettä ympäri Suomea. Kaihileikkauksissa käytämme nykyaikaista fakotekniikkaa, jolla saavutetaan erinomainen lopputulos. Nopea ja kivuton toimenpide tehdään silmätippapuudutuksessa ultraäänellä.

Toimenpiteen vaikutus

Mikäli silmänpohjasi ovat terveet eikä silmissä ole muita näön laatuun vaikuttavia silmäsairauksia, leikkaus parantaa elämänlaatuasi merkittävästi. Sinulle myönnetty palveluseteli sisältää laadukkaan peruslinssin, jonka avulla näet yleensä hyvin kauas. Lukemiseen sekä mahdolliseen hajataittoon tarvitset vielä silmälasit.

Ennen leikkausta teemme leikkausta varten tarvittavan haastattelun, jossa käymme läpi kaikki leikkaukseen liittyvät asiat.

Toimenpiteen kustannukset

Omavastuuosuus kaihileikkauksesta on 49 € / silmä. Toisen silmän kaihileikkauksen tarjoamme (vain HUS:n setelikaihiasiakkaille) hintaan 895 € / silmä.

Henkilökuntamme auttaa mielellään Sinua kaikkiin asiaan liittyvien kysymysten kanssa.