Kaihileikkaus

alk. 1 595 €

/silmä

Jos epäilet kaihia tai tiedät sinulla olevan kaihi, voit varata ajan maksuttomaan leikkauskartoitukseen numerosta 010 190 200.

Kaihileikkaus

alk. 1 595€

/silmä

Jos epäilet kaihia tai tiedät sinulla olevan kaihi, voit varata ajan maksuttomaan leikkauskartoitukseen numerosta 010 190 200.

Slider

Vaivaako kaihi, kiusaako ikänäkö? 

Harmaakaihi on normaali ikääntymiseen liittyvä vaiva, joka tulee ennen pitkää lähes jokaiselle. Leikkaus on ainoa hoito kaihiin ja kaihileikkaus onkin yksi maailman yleisimpiä ja turvallisimpia kirurgisia toimenpideitä. Leikkaus on usein sitä helpompi, mitä aikaisemmassa vaiheessa se tehdään.

Kaihileikkauksessa kaihin samentaman mykiön tilalle asennetaan kirkas tekomykiö. Tekomykiöitä on erilaisia ja niiden avulla on mahdollista samalla vähentää silmälasien käyttötarvetta tai jopa päästä laseista kokonaan eroon.

Varaa aika leikkauskartoitukseen numerosta 010 190 200 tai verkkoajanvarauksesta. Leikkaukseen pääset jonottamatta,  jopa viikossa!

Miten asiakkaamme ovat kokeneet kaihileikkauksen ja sen hyödyt?

Lue kokemuksia kaihileikkauksesta

Kysy lisää leikkauksesta

Valitse paikkakuntasi

Kaihileikkaukset

Kaihileikkaus

alk.
1 595 €
/silmä
Hintaan lisätään toimistomaksu 25,40 € ja KANTA-maksu 1,50 €

Kaihileikkaukset - Espoo

Kaihileikkaus

alk.
1 595 €
/silmä
Hintaan lisätään toimistomaksu 25,40 € ja KANTA-maksu 1,50 €

Ei tuloksia.

Ei tuloksia.

Ei tuloksia.

Ei tuloksia.

Ei tuloksia.

Ei tuloksia.

Ei tuloksia.

Ei tuloksia.

Ei tuloksia.

Rahoitus Silmäsairaala-tilillä

Resurs Bankin tarjoamalla rahoitusvaihtoehdolla voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Rahoituksella voit jakaa maksusi jopa 72 kuukaudelle. Tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti toimipaikoistamme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo kotoasi.

Lue lisää Silmäsairaala-tilistä

 

Nyt Bonusta silmäleikkauksista!

S-Etukortilla saat Bonusta Medilaserin ja  Silmäaseman silmäleikkauksista, kun maksat hoitosi heti käyntisi yhteydessä. Bonusta kertyy myös silmäluomileikkauksista ja karsastusleikkauksista.

Bonusta kertyy enintään 500 euron arvosta / silmä, molempien silmien leikkauksesta 1000 euroon asti. 

 Lue lisää tai kysy henkilökunnaltamme lisätietoja!

Lisälinssillä entistä laadukkaampaa näkemistä

Jos aiemmin tehdyn kaihileikkauksen jälkeen silmissäsi on vielä taittovirhettä tai haluat nähdä paremmin sekä kauas että lähelle ilman silmälaseja, kysy lääkäriltäsi mahdollisuudesta asentaa silmiisi lisälinssit. Lisälinsseillä voidaan korjata liki-, kauko- tai hajataitteisuutta tai päivittää aiemmin yksitehoisena tehty kaihileikkaus monitehoiseksi, jolloin silmälaseista on mahdollista luopua jopa kokonaan.

Kaihileikkauksessa kaihin samentama mykiö korvataan tekomykiöllä, jonka vahvuus määritetään mittausten perusteella. Tekomykiöitä on erilaisia, joista silmän rakenteiden sekä yksilöllisten näkötarpeiden perusteella valitsemme sinulle parhaiten soveltuvan:

Kaihin aiheuttama näköhaitta voidaan poistaa asentamalla silmään yksitehoinen peruslinssi. Tavallisesti peruslinssin vahvuus määritetään niin, että leikkauksen jälkeen näkee hyvin tai kohtalaisesti kauas. Lukemiseen sekä mahdolliseen hajataittoon tarvitaan leikkauksen jälkeen vielä silmälasit.

Silmän pinnan epätasaisuudet voivat aiheuttaa näköä heikentävää hajataitteisuutta. Hajataitteisuutta voi olla merkittäviäkin määriä, vaikka sitä ei olisi tarvinnut aiemmin korjata silmälaseilla. Tämä johtuu siitä, että mykiön poistaminen muuttaa silmän kokonaistaittovoimaa. Hajataitteisuutta korjaava eli toorinen tekomykiö minimoi leikkauksen jälkeisen hajataitteisuuden ja mahdollistaa parhaan mahdollisen näöntarkkuuden. Tavallisesti hajataitteisuutta korjaavan tekomykiön vahvuus määritetään niin, että leikkauksen jälkeen näkee hyvin kauas. Lukemiseen tarvitaan leikkauksen jälkeen vielä silmälasit.

Mikäli kaihileikkauksella halutaan minimoida leikkauksen jälkeinen silmälasien käyttötarve, leikkaus voidaan toteuttaa monitehoisilla tekomykiöillä. Monitehoiset tekomykiöt korjaavat kaukonäön lisäksi lähinäköä, jolloin silmälaseista, mukaan lukien lukulasit, on mahdollista päästä kokonaan eroon. Monitehoiset tekomykiöt soveltuvat yleensä silloin, kun silmissä ei ole kaihin lisäksi muita silmäsairauksia ja kaihileikkaus tehdään molempiin silmiin.

Katso mitä asiakkaamme ovat halunneet tietää ennen kaihileikkausta.

Kannattaa ottaa yhteyttä lähimmälle klinikallesi ja varata aika kaihimittaukseen. Leikkaukseen pääsee normaalisti kahden viikon sisällä.
Ennen kaihileikkausta suosittelemme käymään erillisellä mittauskäynnillä. Näin pystymme valitsemaan parhaan mahdollisen tekomykiötyypin ja kaihileikkauksella on samalla mahdollista korjata näköä asiakkaan toiveiden ja näkövaatimusten mukaisesti. Mittauskäynnillä saa myös arvokasta tietoa leikkauksesta, leikkaukseen valmistautumisesta ja jälkihoidosta.
Leikkausteknisesti toimenpide on sama. Linssileikkauksessa silmään asennetaan monitehoinen tekomykiö eli toimenpiteen jälkeen näkee lähelle ja kauas ilman laseja. Kaihileikkauksessa silmään asennettava tekomykiö on yksitehoinen eli kaihileikkauksen jälkeen on käytettävä silmälaseja jollekin etäisyydelle.

Hoito Medilaserissa

Koko henkilökuntamme tekee tiivistä yhteistyötä, jotta tiedämme ja tunnemme asiakkaidemme yksilölliset tarpeet hoidon jokaisessa vaiheessa. Näin voimme aina tarjota sinulle nopeaa ja sujuvaa henkilökohtaista palvelua.

Lue lisää hoidon kulusta

Medilaser kertoo kaihileikkauksista

Harmaakaihileikkauksessa kaihin samentama linssi poistetaan, ja tilalle asennetaan kirkas linssi. Kaihileikkaukset ovat yleisiä ja turvallisia toimenpiteitä. Videolla silmälääkärimme kertovat lisää kaihileikkauksesta.

 

Lisätietoa leikkauksista

Medilaserin henkilökunta palvelee puhelimitse arkisin.

Asiakaspalvelumme auttaa

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää kaikista tarjoamistamme palveluista.

Ota yhteyttä