Slider

Ennen ensikäyntiä

Tervetuloa Medilaserin asiakkaaksi.

Leikkauksesi Medilaserissa käynnistyy luottamuksellisella esitietokyselyllä, jossa kysytään sinun terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Kysely antaa leikkauksestasi vastaaville ammattilaisille tärkeää tietoa hyvinvointiisi vaikuttavista tekijöistä. Lomakkeella vastaat kysymyksiin terveydentilastasi ja käyttämistäsi lääkkeistä.

Kyselyyn vastaaminen vie muutaman minuutin. Täytäthän lomakkeen mieluiten jo tänään, mutta kuitenkin ennen vastaanotolle saapumista. Lomake täytetään Coronarian sähköisessä asiointipalvelussa, johon kirjaudutaan pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Asiointipalvelun ohjeet alla.

Siirry sähköiseen asiointipalveluun

 

Coronarian sähköinen asiointipalvelu takaa tietoturvallisen yhteyden täyttää sinua koskevat esitiedot ammattilaisten käyttöön. Täyttäessäsi tietoturvallisen lomakkeen sinua hoitavalla henkilöllä tai henkilöillä on mahdollisuus tutustua esitietoihisi ennen vastaanottoaikaasi ja näin yhteistä aikaanne vapautuu hoitotyöhön.

 

Mikäli lomakkeen täyttäminen asiointipalvelussa ei onnistu, voit printata lomakkeen ja kirjoittaa sen käsin ja tuoda mukana saapuessasi klinikalle. Jos et pysty täyttämään lomaketta etukäteen, tulethan klinikalle 30 minuuttia ennen vastaanottoa, jolloin voit täyttää paperisen lomakkeen klinikalla.

Medilaserin esitietolomake

Sähköisen asiointipalvelun käyttöohje

Coronarian sähköinen asiointipalvelu takaa tietoturvallisen ja luottamuksellisen yhteyden sinun ja sinua hoitavan ammattilaisen välillä

Olet saanut hoitoasi koskevan lomakkeen linkin ja tämä ohje kertoo, miten asiointipalvelua käytetään. Palvelun tietosuojaselosteen ja käyttöehdot löydät kirjautumissivulta.

Vaihe 1: Siirry sähköiseen asiointipalveluun, valitse tunnistautumistapa ja kirjaudu palveluun

Tunnistautuminen Coronarian asiointipalveluun

 

Vaihe 2: Tunnuksen luominen

Tunnistautumisen jälkeen voit halutessasi luoda uuden Coronaria-tunnuksen, jonka avulla voit kirjautua jatkossa Coronarian sähköiseen asiointiin sähköpostiosoitteellasi ja valitsemallasi salasanalla. Tämän luominen ei kuitenkaan ole pakollista.

 

Vaihe 3: Täytä kysely

Henkilötietosi tulee kyselyyn automaattisesti tunnistautumisen perusteella.

Täytä kaikki kysymykset huolellisesti.

Kun olet vastannut kaikkiin kysymyksiin, kyselyn lopussa on ”Valmis” painike. Painaessasi tätä painiketta, lomake siirtyy sinua hoitavan henkilökunnan käsiteltäväksi ja tämän jälkeen ette voi enää päivittää lomaketta. Mikäli haluat lisätä tai muokata lomaketta, ota yhteyttä sinua hoitavaan yksikköön tai kerro päivitystarpeesta tullessasi vastaanotolle tai toimenpiteeseen.

 

Vaihe 4: Lomakkeen tallentaminen itsellenne

Mikäli haluat tallentaa tai tulostaa itsellesi täytetyn lomakkeen, valitse vasemmalta palkistosta ”Lähetetyt kyselyt”, avaa kyselylomake ja paina painiketta ”Tulosta (pdf)”. Tämän jälkeen saat mahdollisuuden tallentaa lomakkeen tai avata sen.

Huomioithan, että lomakkeen tallentaminen ja tulostaminen ei ole tarpeen sinua hoitavan yksikön vuoksi.

Mikäli sinulla on kysyttävää palvelusta tai ongelmia kirjautumisen kanssa, ota yhteyttä tuki@coronaria.fi. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.