Näönkorjausleikkauksen esitutkimusaikoja nyt myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Arki on usein kiireistä ja työntäyteistä. Koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, avasimme lisää näönkorjausleikkauksen esitutkimusaikoja myös ilta- ja viikonloppuajoille.

Varaa aikasi nettiajanvarauksesta, soittamalla tai chatin kautta. Lämpimästi tervetuloa selvittämään, voisitko sinäkin nähdä ilman silmälaseja!

Lisää artikkeleita

Medilaser palvelee näkemiseen ja silmänterveyteen liittyvissä asioissa – tilanteessa kuin tilanteessa.

Me Medilaserilla haluamme olla apunasi näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvissä asioissa – tilanteessa kuin tilanteessa.  Medilaserilla … Jatka lukemista "Medilaser palvelee näkemiseen ja silmänterveyteen liittyvissä asioissa – tilanteessa kuin tilanteessa."

Lue lisää

Medilaserin asiakaspalvelu auki arkisin 8-18

Hyvä asiakkaamme! Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 8-18 ja lauantaisin 9-16. Puhelinpalvelussamme 010 190 200 on … Jatka lukemista "Medilaserin asiakaspalvelu auki arkisin 8-18"

Lue lisää

Silmäaseman silmäsairaala Lahteen, Poriin ja Hämeenlinnaan.

Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyivät vuodenvaihteessa. Tämän seurauksena Medilaser-silmäklinikat Lahdessa, Porissa ja Hämeenlinnassa siirtyvät Silmäasema-brändin alle. … Jatka lukemista "Silmäaseman silmäsairaala Lahteen, Poriin ja Hämeenlinnaan."

Lue lisää