Näönkorjausleikkauksen esitutkimusaikoja nyt myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Arki on usein kiireistä ja työntäyteistä. Koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, avasimme lisää näönkorjausleikkauksen esitutkimusaikoja myös ilta- ja viikonloppuajoille.

Varaa aikasi nettiajanvarauksesta, soittamalla tai chatin kautta. Lämpimästi tervetuloa selvittämään, voisitko sinäkin nähdä ilman silmälaseja!

Lisää artikkeleita

Silmäaseman silmäsairaala Lahteen, Poriin ja Hämeenlinnaan.

Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyivät vuodenvaihteessa. Tämän seurauksena Medilaser-silmäklinikat Lahdessa, Porissa ja Hämeenlinnassa siirtyvät Silmäasema-brändin alle. … Jatka lukemista "Silmäaseman silmäsairaala Lahteen, Poriin ja Hämeenlinnaan."

Lue lisää

Medilaserin asiakaspalvelu auki arkisin 9-16

Hyvä asiakkaamme! Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9-16.00. Puhelinpalvelussamme 020 780 6204 on satunnaisesti ruuhkaa. Joten … Jatka lukemista "Medilaserin asiakaspalvelu auki arkisin 9-16"

Lue lisää

Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyvät

Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyvät – Kuopiossa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Turussa toiminta keskitetään Silmäaseman tiloihin. Medilaser … Jatka lukemista "Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyvät"

Lue lisää