Me Medilaserilla haluamme olla apunasi näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvissä asioissa – tilanteessa kuin tilanteessa. 

Medilaserilla on tärkeä rooli silmäterveyden ja näönhuollon toimijana. Siksi haluamme palvella asiakkaitamme turvallisesti. Pyrimme hengitystieinfektioiden ennaltaehkäisyyn toiminnassamme, joten meillä voit asioida turvallisin mielin.

Pyrimme toiminnassamme hengitystieinfektioiden ennaltaehkäisyyn.

Kiinnitämme erityistä huomiota hyvään käsihygieniaan, työtapoihin sekä henkilökunnan ja asiakkaiden terveydentilaan. Huomioithan ystävällisesti seuraavat asiat:

  • Mikäli sinulla on flunssa, siirräthän asiointiasi ja tulet meille terveenä. Emme ota vastaanotoille flunssaoireisia asiakkaita.
  • Noudatamme THL:n suosituksia. THL:n ohjeistuksen mukaisesti suhtaudumme koronavirukseen kuten muihinkin hengitystieinfektioihin.
  • Henkilökuntamme käyttää kasvomaskia tutkimustilanteissa.
  • Pyrimme pitämään myymälä- ja sairaalatilamme väljinä. Ruuhkautumisen välttämiseksi seuralaisesi tai saattajasi saatetaan ohjata odottamaan sairaalan tai odotustilan ulkopuolelle.
  • Mikäli haluat siirtää tai perua varaamaasi optikon, silmälääkärin tai leikkausajan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ajan perumiseksi tai siirtämiseksi, puh. 010 190 200.