Tuskailetko silmälasien kanssa päivittäin ja oletko jo pitkään miettinyt silmäleikkaukseen menemistä? Laserleikkaus on helppo ja pitkäikäinen ratkaisu kohti silmälasitonta elämää. Kokosimme laserleikkauksen hyötyjen Top 3 -listan. Mikä kolmesta ilahduttaisi sinua eniten?

1. Raha-asiat kerralla kuntoon

Laserleikkaus on usein merkittävä sijoitus, mutta se on kaikista eniten sijoitus henkilökohtaiseen hyvinvointiin. Noin 1 000 € / silmä maksava leikkaus on kuitenkin pitkän tähtäimen sijoituksena huokeampi vaihtoehto kuin lasien uusiminen vuosittain – puhumattakaan lasien epäsäännöllisestä korvaamisesta silmälasien hajotessa. Oman loven budjettiin tekevät myös piilolinssit.

2. Silmät säästyvät

Piilolinssit ovat oma lukunsa. Piilolinssien jatkuva pitäminen kuivattaa ja ärsyttää silmiä, ja pahimmillaan linssit eivät edes sovi kunnolla silmiin.  Piilolinssien vaihtamisessa ja pois ottamisessa tarvittava hygieniakin on haastava asia esimerkiksi eri harrastuksissa. Ja auta armias, jos piilolinssi sattuu menemään hukkaan! Laserleikkauksen jälkeen piilolinssien pitämiseen ei ole tarvetta.

3. Mahdollisuudet aktiiviseen elämään paranevat

Oletko aina ollut menevä ja harrastava tyyppi, joka on kuitenkin kärsinyt silmälasien kömpelyydestä vuosien varrella? Silmälasittoman elämän myötä kakkulat eivät tule enää tiellesi, vaan voit mennä ja tehdä ihan, miten itse näet parhaaksi.