Tero Vesala

Hoito: SMILE-laserleikkaus

Päätös laserleikkaukseen lähtemisestä kypsyi, kun Tero istui jälleen yhdet silmälasit rikki. Varsinainen leikkaus oli ohi ennen kuin Tero ehti huomata koko toimenpidettä.

”Tein päätöksen lähtemisestä silmäleikkaukseen ihan sillä perusteella, kun istuin jälleen kerran tuhannen euron silmälasini rikki. Näitä kun menee kerran vuodessa vähintään, niin jossain kohtaa menee kuppi nurin.

Leikkaus sujui yllättävän huomaamattomasti. Palvelu oli alusta alkaen loistavaa, luotettavaa ja itse asiassa varsinainen leikkaus sujui niin nopeasti, etten ymmärtänyt, että se oli jo tehty.

Enää ei tarvitse hakea silmälaseja, sen se teki. Eikä myöskään metsällä ollessa ole esimerkiksi räntäsade jatkuvasti linsseissä kiinni, eikä juostessa hikoile linssejä tukkoon. SMILE-leikkaus oli yksi elämäni parhaista päätöksistä.”

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon tai esitutkimukseen, jossa selvitetään sinun mahdollisuutesi silmälasittomaan elämään!
 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeimpiä lähtökohtia toiminnassamme. Yksilöllinen palvelu ja huolenpito ovat avainasemassa, jotta pystymme tarjoamaan näönkorjauksen sopivalla menetelmällä.

Mikä on oikea leikkaus juuri sinulle? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.