Riitta Harmaala

Hoito: Linssileikkaus

Koko ikänsä laseja käyttänyt Riitta päätti lähteä linssileikkaukseen. Koko leikkauksen ajan oli turvallinen ja varma olo ja nyt hän voikin suositella samaa ihan kaikille. Ylimääräiset raamit hävisivät kerralla liikunnasta, työstä ja koko muusta elämästä.

”Sain lasit alle kolmevuotiaana, kun äitini totesi, ettet taida ihan nähdä. Isä kulki ikkunan ohi ja kysyin että kuka se siellä menee. Silloin äiti tajusi, että tuo lapsi ei näe. Minähän sain heti silmälasit ja äiti pelkäsi, etten pidä niitä. Ilmoitin seuraavana aamuna, että ”tuo mun vaatteet, ja rillit kanssa!”.

Kun tuli piilolasit, pelleilin niiden kanssa mennen tullen. Tuli ikänäkö ja olin messuilla, siellä oli Medilaserin tiski ja hyvä tarjous lähteä tekemään minulle linssileikkausta. Soitin sinne ja kuinka ollakaan, innostuin kovasti. Antti (Viljanen) itse leikkasi minut ja olin oikein iloinen, sitä olin toivonutkin.

Leikkaus meni tosi ihanasti, niin hyvää huolta minusta ei ole varmaan koskaan pidetty. Kaikesta kerrottiin ja selitettiin, mitä tehdään. Ei pelottanut, vaan oli hirveän turvallinen olo, että nämä ihmiset tietävät mitä tekevät.

Teen töitä lasten kanssa, urheilen, saunon, mökkeilen ja marjastan – kaikesta siitä ne kehykset maailmastani ovat hävinneet. Näen koko maailman kaikkine iloineen ja suruineen, olen kyllä todella tyytyväinen ja suosittelen leikkausta kaikille. Silmäleikkaus oli minulle elämäni paras päätös.”

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon tai esitutkimukseen, jossa selvitetään sinun mahdollisuutesi silmälasittomaan elämään!
 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeimpiä lähtökohtia toiminnassamme. Yksilöllinen palvelu ja huolenpito ovat avainasemassa, jotta pystymme tarjoamaan näönkorjauksen sopivalla menetelmällä.

Mikä on oikea leikkaus juuri sinulle? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.