Pirjo-Liisa Nurmi

Hoito: Linssileikkaus

Jälleen uudet silmälasit vai linssileikkaus? Pirjo-Liisa valitsi leikkauksen. Leikkaus hoitui yhtä nopeasti kuin hammaslääkärillä käynti ja nyt ratsastus- ja teatteriharrastus jatkuvat taas täysipainoisesti. Medilaserin henkilökunta opasti Pirjo-Liisaa niin lämpimästi, että linssileikkaus ei pelottanut missään vaiheessa.

”Menin silmäleikkaukseen, kun olin jo taas joutumassa hankkimaan uudet silmälasit, kun näkö oli heikentynyt. Harrastan ratsastusta ja teatteria, eikä silmälasit oikein toimi siellä. Tästä löytyi oiva ratkaisu.

Tietysti se jännitti kovasti mennä, kun tiesi että vaihdetaan se mykiö, eli oma mykiö otetaan silmästä pois. Enemmän olin kyllä utelias kuin pelokas. Antti (Viljanen) henkilökunnan kanssa opasti niin lämpimästi, että missään vaiheessa ei tullut pelkoa. Jokainen vaihe kerrottiin hyvin tarkasti ja toimenpide oli aika nopea, kuin olisi istunut hammaslääkärin tuolissa.

Aikaa on löytynyt paljon enemmän, kun ei tarvitse silmälaseja putsailla eikä pelata piilolinssien kanssa. Ja onhan tämä aivan loistavaa, kun näkee! Se oli elämäni paras päätös, että leikkautin silmäni.”

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon tai esitutkimukseen, jossa selvitetään sinun mahdollisuutesi silmälasittomaan elämään!
 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeimpiä lähtökohtia toiminnassamme. Yksilöllinen palvelu ja huolenpito ovat avainasemassa, jotta pystymme tarjoamaan näönkorjauksen sopivalla menetelmällä.

Mikä on oikea leikkaus juuri sinulle? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.