Markku Alkio

Hoito: Linssileikkaus

Markku toipui linssileikkauksesta nopeasti. Kymmenen minuuttia leikkauksen jälkeen hän lueskeli jo kännykältä tekstejä ilman laseja.

”Lähdin linssileikkaukseen sen takia, etten halunnut pitää laseja. Aina kun ulkona sataa, ne huurtuvat ja tulee pisaroita – on parempi kun ei ole laseja. Leikkaus oli täysin kivuton, ei mitään ongelmaa eikä jälkeenpäinkään ole tullut komplikaatioita. Linssit laitettiin paikoilleen, plups vaan, ne oli siellä. Kymmenen minuuttia sen jälkeen lueskelin kännykkää jo ilman laseja. Elämä muuttui paljon positiivisempaan suuntaan. Aina piti olla lasit mukana, ja kun ei ollut, en voinut kaupassakaan lukea pieniä tekstejä purkkien ja elintarvikkeiden tuoteselostuksista. Jos lasit ei ollut mukana, ei siitä tullut mitään. Piti ostaa sika säkissä. Tänä päivänä pystyn lukemaan kaikki pikkutekstit, pienetkin e-koodit, voi katsoa mitä suuhunsa laittaa. Oli kyllä elämäni paras päätös lähteä linssileikkaukseen, enkä ole päivääkään katunut.”

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon tai esitutkimukseen, jossa selvitetään sinun mahdollisuutesi silmälasittomaan elämään!
 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeimpiä lähtökohtia toiminnassamme. Yksilöllinen palvelu ja huolenpito ovat avainasemassa, jotta pystymme tarjoamaan näönkorjauksen sopivalla menetelmällä.

Mikä on oikea leikkaus juuri sinulle? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.