Kirsi Kainulainen

Hoito: FEMTO-laserleikkaus

Kirsi Kainulainen on ratamoottoripyöräilyn puoliammattilainen, joka hakeutui Medilaserille silmien laserleikkaukseen. Kirsi päätyi moottoriurheilun pariin isänsä ja setänsä kautta. Hän on ajanut kilpaa radalla ja jäällä, sekä purkkiorjana eli matkustajana sivuvaunuluokassa. Ensimmäisen motocross-pyöränsä Kirsi sai alle nelivuotiaana, ja ensimmäiseen kansalliseen kilpailuunsa hän osallistui 11-vuotiaana. Myöhemmin ratamoottoripyöräily imaisi mukaansa, ja kun Kirsi pääsi kilpailemaan lajissa 15-vuotiaana, sai motocross jäädä. Sivuvaunuluokka tuli kuvioihin vuonna 2013, ja kahden vuoden kuluttua Kirsi liittyi Pekka Päivärinnan sivuvaunuun.

Kilpailuissa on kertynyt menestystä niin ratamoottoripyöräilystä kuin ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokasta – aina MM-kultaan asti. Ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokan ensimmäisen kilpailukauden tuloksena oli MM-pronssi, seuraavana vuonna Kirsi ja Pekka saavuttivat MM-osakilpailun voiton ja lopulta maailmanmestaruuden. Mitalien ansiosta Pekka oli vuonna 2015 viisinkertainen maailmanmestari, ja Kirsi ensimmäinen nainen, joka ylsi maailmanmestaruusmitaleille! Vuonna 2017 Kirsi jätti sivuvaunuluokan taakseen, ja alkoi keskittyä ratamoottoripyöräilyn saralla soolokilpailuun, jossa hän kilpailee Alpe Adria -sarjassa.

Miten huonontunut näkö vaikutti Kirsin elämään, ja miksi silmälasit tai piilolinssit eivät olleet vaihtoehto? Katso video!

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeimpiä lähtökohtia toiminnassamme. Yksilöllinen palvelu ja huolenpito ovat avainasemassa, jotta pystymme tarjoamaan näönkorjauksen sopivalla menetelmällä.

Mikä on oikea leikkaus juuri sinulle? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.