Kirsi Kainulaisen tarina, osa 1

Kirsi Kainulaisen tarina, osa 2

Kirsi Kainulaisen tarina, osa 3

Kirsi Kainulainen

Hoito: FEMTO-laserleikkaus

Kirsi Kainulainen on ratamoottoripyöräilyn puoliammattilainen.

Ensimmäisen motocross-pyöränsä Kirsi sai alle nelivuotiaana, ja ensimmäiseen kansalliseen kilpailuunsa hän osallistui 11-vuotiaana. Myöhemmin ratamoottoripyöräily imaisi mukaansa, ja kun Kirsi pääsi kilpailemaan lajissa 15-vuotiaana, sai motocross jäädä. Sivuvaunuluokka tuli kuvioihin vuonna 2013, ja kahden vuoden kuluttua Kirsi liittyi Pekka Päivärinnan sivuvaunuun. Kilpailuissa on kertynyt menestystä niin ratamoottoripyöräilystä kuin ratamoottoripyöräilyn sivuvaunuluokasta – aina MM-kultaan asti.  Nykyisellään Kirsi keskittyy ratamoottoripyöräilyn saralla soolokilpailuun, jossa hän kilpailee Alpe Adria -sarjassa.

Kolme osaisessa videosarjassa Kirsi kertoo näkemisen haasteistaan sekä radalla, työelämässä ja vapaa-ajalla harrastaessaan. Videoin seurataan hänen silmäleikkaustansa edeltävää perusteellista esitutkimusta optikko Terhi Jurvasen kanssa, ja kohtaamistaan silmäkirurgi Antti Viljasen kanssa leikkausalista kotiutustilanteeseen. Kirsi kertoo tuntemuksiaan heti leikkauksen jälkeen ja elämästään kuusi kuukautta leikkauksen jälkeen.

Miten huonontunut näkö vaikutti Kirsin elämään, ja miksi silmälasit tai piilolinssit eivät olleet vaihtoehto?

Katso videosarja Kirsi Kainulaisesta!

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon tai esitutkimukseen, jossa selvitetään sinun mahdollisuutesi silmälasittomaan elämään!
 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeimpiä lähtökohtia toiminnassamme. Yksilöllinen palvelu ja huolenpito ovat avainasemassa, jotta pystymme tarjoamaan näönkorjauksen sopivalla menetelmällä.

Mikä on oikea leikkaus juuri sinulle? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.