Tulevaisuuden rooleihin ilman silmälasien tuomia haasteita

Ilkka Koivula on pitkän linjan näyttelijä, jonka kasvot tunnistaa jokainen. Nimeä voi joutua hetken miettimään mutta mieleenpainuvat kasvot sekä lukuisat roolit tv-sarjoissa ja elokuvissa ovat jättäneet näyttelijän mieliimme pysyvästi.

Näyttelijälle näkö on tärkeä aisti ja näkemiseen liittyvät ongelmat häiritsevät työn tekemistä. Näyttämöllä ollaan harvoin lasit päässä ja rooleissa joutuu monesti käyttämään piilolinssejä. Mikäli piilolinssit eivät sovi voi edessä olla ongelmia. Elokuvien kuvauksissa ulkona ollaan paljon eikä piilolasien kannalta riittävästä käsihygeniasta huolehtiminen ole helppoa.

– Ajatus leikkaukseen alkoi kypsyä kesällä 2014. Olin jo jonkun aikaa ollut tuskastunut lasien käyttöön. Silmälasit eivät kyllä yhtään tuntuneet sopivan ei töihini eikä harrastuksiinikaan. Niitä meni rikkikin koko ajan, Koivula kertoo.

Koivulalle tehtiin ikänäköä korjaava linssileikkaus. Viimeinen sysäys kohti leikkausta tuli kollegoilta.

– Kollegoilta kyselin kokemuksia linssileikkauksesta ja kuulin ainoastaan kehuja, Koivula kertoo.

lainaus

Itse leikkaus meni todella nopeasti. Heti kun nousin leikkaussalin penkistä, näin saman tien kännykän ja tekstiviestit sujuvasti.

– Otin yhteyttä Medilaseriin ja siitä se sitten lähti. Kävin Petri Oksmanin puheilla ja homma vaikutti niin kätevältä, leikkausaikakin löytyi töiden kannalta juuri sopivaan aikaan. Oksmanin vankkumaton kokemus ja koko Medilaserin porukan ammattitaito vakuutti eikä minua epäilyttänyt kyllä missään vaiheessa, Koivula kiittelee prosessin vaivattomuutta.

– Itse leikkaus meni todella nopeasti. Heti kun nousin leikkaussalin penkistä, näin saman tien kännykän ja tekstiviestit sujuvasti. Se kyllä yllätti! Linssi toimi heti. Toipuminen meni hienosti, ei minulla ollut mitään jälkioireita. Seuraavana aamuna oli silmät tosi kuivat, mutta kostuttaminen auttoi välittömästi. Olen ollut todella tyytyväinen!

Ilkka Koivulan näyttelijäntyö jatkuu ilman näkemiseen liittyviä haasteita. Myös tulevaisuudessa hänet nähdään sekä teatterin lavalla että elokuvissa.

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon tai esitutkimukseen, jossa selvitetään sinun mahdollisuutesi silmälasittomaan elämään!
 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeimpiä lähtökohtia toiminnassamme. Yksilöllinen palvelu ja huolenpito ovat avainasemassa, jotta pystymme tarjoamaan näönkorjauksen sopivalla menetelmällä.

Mikä on oikea leikkaus juuri sinulle? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.