Heikki Hurme

Hoito: Kaihileikkaus

Heikillä ei näkö korjaantunut enää uusillakaan laseilla. Medilaserin kaihikartoituksessa syy selvisi ja leikkauskin järjestyi saman tien. Nopea harmaakaihileikkaus muutti Heikin elämän perusteellisesti. Toipuminen sujui hyvin, ja nykyään lukeminen, autoilu ja veneily onnistuvat aivan eri tavalla.

”Kävin monella optikolla pitkän aikaa ja joka vuosi sanottiin, että uudet lasit taas, ja taas tämä oravanpyörä pyörii. Vihdoin kun sain ihan uudet lasit ja yritin lukea niillä sanomalehteä, en nähnyt kunnolla. Onneksi huomasin Medilaserin kaihikartoitusilmoituksen ja painelin Medilaseriin. Ville Hemiö testasi näköni ja sanoi, että nyt laitetaan tipat silmiin ja tuletko puolentoista tunnin päästä uudelleen. Siitä se sitten alkoi, että tehtiin kaihileikkaus, joka onnistui niin hyvin, että näen paremmin kuin piti. Olen todella tyytyväinen.

Leikkaus oli täysin kivuton ja ongelmaton toimenpide, ja aivan käsittämätöntä, että Ville teki sen vielä manuaalisesti, kun minulla oli henkilökohtaisia rasitteita. 20 minuuttia kesti leikkaus, ja kun olin kahvilla odotushuoneessa sen jälkeen, hoitaja tuli ja sanoi että tässä on lääkereseptit ja hoito-ohjeet. Sanoin, että enhän minä näe näitä lukea, hoitaja sanoi, jos nyt koettaisin. Niin minä 10 minuuttia leikkauksen jälkeen luin reseptit ihan lunkina.

Leikkauksen jälkeen elämä on muuttunut niin, että se hirvittävä häikäisy ja lasien ainainen pyyhkiminen jota jouduin tekemään, ihmettelin että mikä silmissäni on, lentääkö linsseihin jotain. Vikahan ei ollut siinä, lasit eivät olleet likaiset. Kaihi oli joka teki sen. Oli hirveä valoherkkyys eli autolla ajaessa minä puristin rattia rystyset valkoisina ja annoin mennä suoraan vaan, kun en nähnyt, niin paljon häikäisi. Merellä myöskin vasta-aurinkoon liikkuessa merimerkkien tulkitseminen oli äärettömän vaikeata. Nyt tämä ongelma on ohi ja homma hoidettu. Kaihileikkaus Medilaserilla oli todella hyvä päätös.”

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon tai esitutkimukseen, jossa selvitetään sinun mahdollisuutesi silmälasittomaan elämään!
 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeimpiä lähtökohtia toiminnassamme. Yksilöllinen palvelu ja huolenpito ovat avainasemassa, jotta pystymme tarjoamaan näönkorjauksen sopivalla menetelmällä.

Mikä on oikea leikkaus juuri sinulle? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi.