Maksutavat ja rahoitus

Voit maksaa meillä käteisellä, yleisimmillä korteilla ja osamaksulla. Osamaksuvaihtoehtoina ovat Laskulla, kiitos! -palvelu sekä Resurs Bankin tarjoama Medilaser-tili. Huomaathan tutustua vaihtoehtoihin ja hakea rahoituspäätöstä jo ennen leikkausta. Emme pysty antamaan perinteistä laskua käynnin yhteydessä.

Maksutavat ja rahoitus

Voit maksaa meillä käteisellä, yleisimmillä korteilla ja osamaksulla. Osamaksuvaihtoehtoina ovat Laskulla, kiitos! -palvelu sekä Resurs Bankin tarjoama Medilaser-tili.

Slider

1. Kortit

Maksukortteina käyvät kaikki yleisimmät kortit; mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, American Express ja Diners Club.

2. Osamaksuvaihtoehdot

Osamaksuvaihtoehtoina ovat Resurs Bankin tarjoama Medilaser-tili sekä Laskulla, kiitos! -palvelu.

2.1 Medilaser-tili

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Resurs Bankin tarjoamalla rahoitusvaihtoehdolla voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo kotoasi. Resurs Bank ei peri erillisiä käsittely- tai tilimaksuja. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Palvelu lyhyesti

  • Maksaessasi Resurs Bank -rahoituksella et maksa mitään toimenpiteen yhteydessä, vaan lasku tulee suoraan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.
  • Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja maksaa ensimmäisen erän vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman ylimääräisiä kuluja.
  • Voit maksaa laskun 12 kuukauden takaisinmaksuajalla ilman kuluja tai korkoa.

Maksuehdot

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevassa rahoitustaulukossa. Lue myös yleiset sekä erityiset tiliehdot sekä tutustu esitteeseen. Mikäli tiedostot eivät aukea selaimessasi, asenna Adobe Reader täältä.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.

Näin haet rahoitusta

1

Täytä hakulomake verkossa

Täytä hakulomake huolellisesti. Muistathan lukea yleiset ja erityiset tiliehdot ennen luoton hakua.

2

Saat luottopäätöksen heti

Päätös avautuu saman tien hakemuksen jätettyäsi.

3

Allekirjoita sopimus

Kun saat myönteisen luottopäätöksen, voit allekirjoittaa sopimukset netissä.

Hae rahoitusta Medilaser-tilillä

2.2 Maksa laskulla - ByJuno

Halutessasi maksaa laskulla, voit valita maksutavaksi ByJunon Maksa laskulla -palvelun.

Kun valitset maksutavaksi laskun, maksat vähintään 30 prosenttia kokonaissummasta toimenpiteen yhteydessä. Loppusumman voit maksaa 1-5 laskulla.

Palvelu lyhyesti

  • Toimenpiteestä maksetaan toimenpiteen yhteydessä vähintään 30 %, maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortti ja luottokortit.
  • Loput 70 % voidaan maksaa 1-5 erässä.
  • Ensimmäisen laskun eräpävä on 14 päivän kuluttua, loput 30 päivän välein. Palveluun ei sisälly korkoa.
  • Laskutuslisä on 6,20 €/lasku. Lasku lähetetään suoraan kotiosoitteeseen.