Maksutavat ja rahoitus

Voit maksaa meillä käteisellä, yleisimmillä korteilla ja osamaksulla. Osamaksuvaihtoehtoina ovat Laskulla, kiitos! -palvelu sekä Resurs Bankin tarjoama Medilaser-tili.

Maksutavat ja rahoitus

Voit maksaa meillä käteisellä, yleisimmillä korteilla ja osamaksulla. Osamaksuvaihtoehtoina ovat Laskulla, kiitos! -palvelu sekä Resurs Bankin tarjoama Medilaser-tili.

Slider

1. Kortit

Maksukortteina käyvät kaikki yleisimmät kortit; mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, American Express ja Diners Club.

2. Osamaksuvaihtoehdot

Osamaksuvaihtoehtoina ovat Resurs Bankin tarjoama Medilaser-tili sekä Laskulla, kiitos! -palvelu.

2.1 Medilaser-tili

Resurs Bankin tarjoamalla rahoitusvaihtoehdolla voit maksaa kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Rahoituksella voit jakaa maksusi jopa 72 kuukaudelle. Tilin voit hakea helposti ja vaivattomasti toimipaikoistamme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi jo kotoasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Palvelu lyhyesti

  • Maksaessasi Resurs Bank -rahoituksella, et maksa mitään toimenpiteen yhteydessä vaan lasku tulee suoraan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena.
  • Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon ja maksaa ensimmäisen erän vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena ilman ylimääräisiä kuluja.
  • Laskun voi maksaa myös kolmessa kuukaudessa ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain käsittelymaksun 4 €/kk.
  • Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitamme ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk ja tilimaksun 35 €.

    Huomaathan, että hinnastoissamme ilmoitettu Medilaser-tilin kuukausierä on viitteellinen. Todellinen kuukausierä voi vaihdella: tilinavausmaksu veloitetaan toisen laskun yhteydessä, jolloin kertaerä on suurempi. Vastaavasti muut erät ovat pienempiä.

Maksuehdot

Tutustu eri maksuvaihtoehtoihin alla olevassa rahoitustaulukossa. Lue myös yleiset sekä erityiset tiliehdot sekä tutustu esitteeseen. Mikäli tiedostot eivät aukea selaimessasi, asenna Adobe Reader täältä.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.

Näin haet rahoitusta

1

Täytä hakulomake verkossa

Täytä hakulomake huolellisesti. Muistathan lukea yleiset ja erityiset tiliehdot ennen luoton hakua.

2

Saat luottopäätöksen sähköpostitse 24 tunnin kuluessa

Päätöksen saa näppärästi alle vuorokaudessa.

3

Tule lähimpään Medilaser-toimipisteeseen

Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän ja tulet tekemään ostosta toimipaikkaamme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan. Tulostamme toimipaikassamme lopulliset rahoitussopimukset.

Hae rahoitusta Medilaser-tilillä

2.2 Maksa laskulla - ByJuno

Halutessasi maksaa laskulla, voit valita maksutavaksi ByJunon Maksa laskulla -palvelun.

Kun valitset maksutavaksi laskun, maksat vähintään 30 prosenttia kokonaissummasta toimenpiteen yhteydessä. Loppusumman voit maksaa 1-5 laskulla.

Palvelu lyhyesti

  • Toimenpiteestä maksetaan toimenpiteen yhteydessä vähintään 30 %, maksutapoina käyvät käteinen, pankkikortti ja luottokortit.
  • Loput 70 % voidaan maksaa 1-5 erässä.
  • Ensimmäisen laskun eräpävä on 14 päivän kuluttua, loput 30 päivän välein. Palveluun ei sisälly korkoa.
  • Laskutuslisä on 6,20 €/lasku. Lasku lähetetään suoraan kotiosoitteeseen.