Silmän terveys

Silmien terveys on jokaiselle olennainen asia. Tietoutta lisäämällä pystyt huolehtimaan silmistäsi entistä paremmin.

Silmän terveys

Silmien terveys on jokaiselle olennainen asia. Tietoutta lisäämällä pystyt huolehtimaan silmistäsi entistä paremmin.

Slider

Uusimmat artikkelit

Nauti elämästä ilman silmälaseja! Linssileikkauksella pääset pysyvästi eroon laseista

Linssileikkauksen avulla voit heittää hyvästit silmälaseille ja harrastaa taas lajeja, joita silmälasit yleensä häiritsevät. Linssileikkaus on … Jatka lukemista "Nauti elämästä ilman silmälaseja! Linssileikkauksella pääset pysyvästi eroon laseista"

Lue lisää

Linssileikkaus korjaa ikänäön

Medilaserin erikoislääkäri, dosentti Antti Viljanen tekee Medilaserilla tutkimusta linssileikkauksen vaikutuksista terveyteen liittyvään elämänlaatuun. Julkaisija Terveysteknologia 12.6.2019 … Jatka lukemista "Linssileikkaus korjaa ikänäön"

Lue lisää

Pelko pois! Lähes kaikki kokevat leikkauspelkoa.

Näkö on monen mielestä ihmisen tärkein aisti. Siihen kajoaminen voi tuntua hurjalta ajatukselta. Silmien laserleikkauksessa ei … Jatka lukemista "Pelko pois! Lähes kaikki kokevat leikkauspelkoa."

Lue lisää

Linssileikkaus oli elämäni parhaita sijoituksia

Pääesikunnassa turvallisuussektorilla työskentelevä insinöörikapteeni Mika Kiiskinen korjasi lähinäkönsä linssileikkauksella jo ennen varsinaisten lukulasien hankintaa. Kiiskinen muistelee … Jatka lukemista "Linssileikkaus oli elämäni parhaita sijoituksia"

Lue lisää

Nyt loppui silmälasien uusiminen! Tero Vesalalle tehtiin silmien laserleikkaus

Silmälasit voivat olla hankalat arjessa varsinkin, jos hektinen elämäntyyli onnistuu heittämään lasitkin mutkalle kerta toisensa jälkeen. … Jatka lukemista "Nyt loppui silmälasien uusiminen! Tero Vesalalle tehtiin silmien laserleikkaus"

Lue lisää

Laserleikkauksen etujen Top 3 – aktiivista hyötyä joka päivä.

Tuskailetko silmälasien kanssa päivittäin ja oletko jo pitkään miettinyt silmäleikkaukseen menemistä? Laserleikkaus on helppo ja pitkäikäinen … Jatka lukemista "Laserleikkauksen etujen Top 3 – aktiivista hyötyä joka päivä."

Lue lisää

Optikko, sairaanhoitaja, lääkäri? Silmäleikkauksen ammattilaiset tutuksi.

Ajatus silmäleikkauksesta voi pelottaa. Tämän vuoksi on hyvä raottaa verhoa silmäleikkausklinikalle ja tutustua henkilökuntaan. Minkälaiset silmäterveyden … Jatka lukemista "Optikko, sairaanhoitaja, lääkäri? Silmäleikkauksen ammattilaiset tutuksi."

Lue lisää

Kaihileikkaus, onko siitä oikeasti mitään hyötyä?

Kaihi on silmäsairaus, jota ei kannata kumarrella. Harmaakaihin ainoa hoitomuoto on leikkaus. Harmaakaihileikkaukset ovat maailman yleisimpien … Jatka lukemista "Kaihileikkaus, onko siitä oikeasti mitään hyötyä?"

Lue lisää

Haittaako huono näkö ikävästi vapaa-aikaa? Älä anna näön pilata kulttuuririentoja

Ikänäkö tulee meille kaikille, mutta onko sille mitään tehtävissä? Onneksi on. Linssileikkauksella on mahdollista korjata helposti … Jatka lukemista "Haittaako huono näkö ikävästi vapaa-aikaa? Älä anna näön pilata kulttuuririentoja"

Lue lisää

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika