Silmän terveys

Silmien terveys on jokaiselle olennainen asia. Tietoutta lisäämällä pystyt huolehtimaan silmistäsi entistä paremmin.

Silmän terveys

Silmien terveys on jokaiselle olennainen asia. Tietoutta lisäämällä pystyt huolehtimaan silmistäsi entistä paremmin.

Slider

Uusimmat artikkelit

Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyvät

Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyvät – Kuopiossa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Turussa toiminta keskitetään Silmäaseman tiloihin. Medilaser … Jatka lukemista "Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyvät"

Lue lisää

Näe taas herkulliset värit ja nauti elämästä

Uuden television myötä moni ihailee olohuoneeseen tulvivia ennen näkemättömän kirkkaita värejä ja huipputarkkuutta. Miltä tuntuisi, jos … Jatka lukemista "Näe taas herkulliset värit ja nauti elämästä"

Lue lisää

SMILE-laserleikkaus saatavilla nyt Lahden Medilaserissa!

Lahden Medilaser-klinikalla autetaan asiakkaita näkemään paremmin taittovirhekirurgian avulla. Lääketieteen tohtori ja silmätautien erikoislääkäri Kimmo Koskela leikkaa … Jatka lukemista "SMILE-laserleikkaus saatavilla nyt Lahden Medilaserissa!"

Lue lisää

Elämä ilman silmälaseja on mahdollista – esitutkimus paljastaa silmiesi kunnon

Eija on lopen kyllästynyt häiritseviin silmälaseihin ja hän harkitsee silmäleikkausta. Näönkorjausleikkauksen esitutkimuksessa selvisi, että hänelle sopisi … Jatka lukemista "Elämä ilman silmälaseja on mahdollista – esitutkimus paljastaa silmiesi kunnon"

Lue lisää

Unohda kauko-­ ja lukulasit – ikänäköleikkaus helpottaa elämää

Ikänäköleikkaus on nopeimmin kasvava taittovirheen korjausmuoto Suomessa. Leikkauksessa silmän oma mykiö korvataan monitehoisella tekomykiöllä. Menetelmä on … Jatka lukemista "Unohda kauko-­ ja lukulasit – ikänäköleikkaus helpottaa elämää"

Lue lisää

Haaveiletko elämästä ilman silmälaseja?

Silmien laserleikkaus on turvallinen, nopea ja kivuton. Mieti, jos aamulla herätessäsi sinun ei tarvitsisi etsiä silmälaseja … Jatka lukemista "Haaveiletko elämästä ilman silmälaseja?"

Lue lisää

Nauti elämästä ilman silmälaseja! Linssileikkauksella pääset pysyvästi eroon laseista

Linssileikkauksen avulla voit heittää hyvästit silmälaseille ja harrastaa taas lajeja, joita silmälasit yleensä häiritsevät. Linssileikkaus on … Jatka lukemista "Nauti elämästä ilman silmälaseja! Linssileikkauksella pääset pysyvästi eroon laseista"

Lue lisää

Linssileikkaus korjaa ikänäön

Medilaserin erikoislääkäri, dosentti Antti Viljanen tekee Medilaserilla tutkimusta linssileikkauksen vaikutuksista terveyteen liittyvään elämänlaatuun. Julkaisija Terveysteknologia 12.6.2019 … Jatka lukemista "Linssileikkaus korjaa ikänäön"

Lue lisää

Pelko pois! Lähes kaikki kokevat leikkauspelkoa.

Näkö on monen mielestä ihmisen tärkein aisti. Siihen kajoaminen voi tuntua hurjalta ajatukselta. Silmien laserleikkauksessa ei … Jatka lukemista "Pelko pois! Lähes kaikki kokevat leikkauspelkoa."

Lue lisää

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme Suomen suurin silmäkirurgiaan erikoistunut klinikkaketju. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika