Silmän terveys

Silmien terveys on jokaiselle olennainen asia. Tietoutta lisäämällä pystyt huolehtimaan silmistäsi entistä paremmin.

Silmän terveys

Silmien terveys on jokaiselle olennainen asia. Tietoutta lisäämällä pystyt huolehtimaan silmistäsi entistä paremmin.

Slider

Uusimmat artikkelit

Medilaser palvelee näkemiseen ja silmänterveyteen liittyvissä asioissa – tilanteessa kuin tilanteessa.

Me Medilaserilla haluamme olla apunasi näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvissä asioissa – tilanteessa kuin tilanteessa.  Medilaserilla … Jatka lukemista "Medilaser palvelee näkemiseen ja silmänterveyteen liittyvissä asioissa – tilanteessa kuin tilanteessa."

Lue lisää

Silmäaseman silmäsairaala Lahteen, Poriin ja Hämeenlinnaan.

Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyivät vuodenvaihteessa. Tämän seurauksena Medilaser-silmäklinikat Lahdessa, Porissa ja Hämeenlinnassa siirtyvät Silmäasema-brändin alle. … Jatka lukemista "Silmäaseman silmäsairaala Lahteen, Poriin ja Hämeenlinnaan."

Lue lisää

Elämä kaihin kanssa on piinaavaa päivittäin

Kaihi on silmäsairaus, jota ei kannata kumarrella. Harmaakaihin ainoa hoitomuoto on leikkaus. Harmaakaihileikkaukset ovat maailman yleisimpien … Jatka lukemista "Elämä kaihin kanssa on piinaavaa päivittäin"

Lue lisää

Myytit maanrakoon – ammattilaiset kertovat laserleikkauksesta

Silmien laserleikkauksista kuulee monenlaisia myyttejä. Yksi näistä on leikkauksen ”vaarallisuus”. Älä anna huhupuheiden hämätä sinua, vaan … Jatka lukemista "Myytit maanrakoon – ammattilaiset kertovat laserleikkauksesta"

Lue lisää

Kymmenen harrastusta, jotka houkuttavat lasivapaaseen vapaa-aikaan

Harrastaminen on ihmisen parasta aikaa. Kaikissa harrastuksissa silmälasit eivät varsinaisesti paranna harrastuselämystä. Erilaisilla näönkorjausleikkauksilla voit päästä … Jatka lukemista "Kymmenen harrastusta, jotka houkuttavat lasivapaaseen vapaa-aikaan"

Lue lisää

Haaveiletko elämästä ilman silmälaseja?

Silmien laserleikkaus on turvallinen, nopea ja kivuton. Mieti, jos aamulla herätessäsi sinun ei tarvitsisi etsiä silmälaseja … Jatka lukemista "Haaveiletko elämästä ilman silmälaseja?"

Lue lisää

Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyvät

Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyvät – Kuopiossa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Turussa toiminta keskitetään Silmäaseman tiloihin. Medilaser … Jatka lukemista "Medilaser ja Silmäaseman silmäsairaalat yhdistyvät"

Lue lisää

Näe taas herkulliset värit ja nauti elämästä

Uuden television myötä moni ihailee olohuoneeseen tulvivia ennen näkemättömän kirkkaita värejä ja huipputarkkuutta. Miltä tuntuisi, jos … Jatka lukemista "Näe taas herkulliset värit ja nauti elämästä"

Lue lisää

Elämä ilman silmälaseja on mahdollista – esitutkimus paljastaa silmiesi kunnon

Eija on lopen kyllästynyt häiritseviin silmälaseihin ja hän harkitsee silmäleikkausta. Näönkorjausleikkauksen esitutkimuksessa selvisi, että hänelle sopisi … Jatka lukemista "Elämä ilman silmälaseja on mahdollista – esitutkimus paljastaa silmiesi kunnon"

Lue lisää

Kokenut kotimainen osaaja

Olemme silmäkirurgiaan erikoistunut silmäsairaala. Teemme taittovirhe- ja kaihileikkauksia yli 20 vuoden kokemuksella. Ainoa tehtävämme on auttaa sinua näkemään kirkkaammin omilla silmilläsi, ilman laseja.

Varaa aika